0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item
Pilih Page

Aksesoris Scaffolding

Aksesoris scaffolding yaiku bagean sing digunakake kanggo nggawe scaffolding utawa bagean sing ora bisa dipisahake saka konstruksi scaffolding.

Aksesoris scaffolding minangka piranti, komponen, utawa mesin tambahan sing bisa digunakake karo scaffolds utawa platform kerja liyane supaya luwih aman, luwih gampang digunakake, lan luwih efektif ing papan kerja. Contone, jack andha minangka aksesoris kanggo tangga sing nyedhiyakake stabilitas lan keamanan tambahan.

Aksesoris scaffolding bisa kalebu kurung tembok utawa kurung sisih, adaptor, tangga, lan akeh barang liyane, gumantung saka kabutuhan. Padha dirancang kanggo nambah sistem scaffolding lan nggawe lingkungan karya luwih aman.