0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item
Pilih Page

Papan Perancah

Papan scaffolding minangka salah sawijining bagean penting saka scaffolding; menehi walkway aman, utawa platform apa kanggo wong kanggo construction dianggo ing scaffold.HZPT nawakake sawetara saka sudhut scaffold planks kanggo macem-macem proyèk lan perdagangan. We offer scaffolding plank baja, plank baja tanpa pancingan, hot dip galvanis planks baja lan scaffolding plyboards for sale. Kita uga nyedhiyakake papan scaffold khusus sing dirancang kanggo spesifikasi sampeyan dening tim insinyur perancah.