0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item
Pilih Page

Scaffolding

Scaffolding, uga disebut scaffold utawa staging, minangka struktur sementara sing digunakake kanggo ndhukung kru kerja lan bahan kanggo mbantu mbangun, njaga, lan ndandani bangunan, jembatan, lan kabeh struktur gawean liyane. Scaffolds akeh digunakake ing situs kanggo entuk akses menyang dhuwur lan wilayah sing bakal angel digayuh. Scaffolding uga digunakake ing wangun diadaptasi kanggo formwork lan shoring, kayata lenggahan grandstand, panggung konser, akses / menara ndeleng, stand pameran, ramps ski, setengah pipa, lan proyek seni.

Saben jinis digawe saka sawetara komponen, sing asring kalebu:
1. Jack basa utawa piring minangka basis beban kanggo scaffold.
2. Komponen jejeg standar karo konektor nggabung.
3. Buku besar, kurungan horisontal.
4. Transom minangka komponen bantalan beban horisontal sing nahan unit batten, papan, utawa decking.
5. Brace diagonal lan salib-bagean bracing komponen.
6. Batten utawa Papan komponen decking digunakake kanggo nggawe platform apa.
7. Coupler, fitting digunakake kanggo nggabungake komponen bebarengan.
8. Scaffold dasi, digunakake kanggo dasi ing scaffold kanggo struktur.
9. Kurung digunakake kanggo ngluwihi jembaré platform apa.

Komponen khusus sing digunakake kanggo mbantu panggunaan minangka struktur sementara asring kalebu transom, tangga utawa unit tangga kanggo mlebu lan metu saka scaffold, tangga balok / jinis unit sing digunakake kanggo ngatasi alangan, lan saluran sampah sing digunakake kanggo mbusak sing ora dikarepake. bahan saka scaffold utawa proyek konstruksi.