0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item
Pilih Page

Rantai Conveyor Jarak Pendek

Rantai roller seri conveyor minangka salah sawijining rantai sing paling akeh digunakake ing saindenging jagad. Minangka chain transmisi, chain conveyor minangka seri bantalan radial sing nyambungake saben radial sing duwe watesan piring bebarengan. Mung nalika fasilitas produksi mbukak kanggo produktivitas paling padha njaga efficiency - yen kacepetan conveyor alon utawa sags, iku mokal. Rantai conveyor ana ing beban abot, lan tekanan dhuwur bisa nyebabake karusakan sing luar biasa, utamane nalika nggunakake rantai sing ora standar. Rantai conveyor minangka produksi panganan pokok lan industri jeruk, ngidini akeh barang saka siji lokasi pindhah menyang liyane. HZPT China conveyor Chain digunakake ing macem-macem bahan tahan karat, kalebu stainless steel lan ProCoat. Jinis chain conveyor kita awet lan supaya sampeyan ngaso gampang; chain HZPT saka salah siji saka manufaktur chain conveyor anjog ing China bakal tetep mlaku.

Kaya kanggo rantai transmisi, chain conveyor digawe saka suksesi bantalan jurnal sing disambungake dening Watesan piring. Sabuk Conveyor Chain sing alon utawa kenthel nyegah fasilitas produksi beroperasi ing produktivitas puncak, sing perlu kanggo efisiensi. Rantai konveyor sampeyan bisa nandhang karusakan abot amarga bobot gedhe lan ketegangan sing kuat, utamane yen sampeyan nggunakake ranté murah. Industri panganan lan jeruk gumantung banget marang konveyor rantai supaya bisa mindhah produk kanthi cepet saka sak panggonan menyang papan liyane.

Jinis Conveyor Chains

Rantai conveyor duwe artikulasi sing kasusun saka pin lan semak sing disambungake karo piring, kaya kabeh rantai liyane. Kauntungan utamane yaiku bisa nampa macem-macem cara lampiran gumantung saka sistem conveyor sing digunakake lan jinis beban sing diangkut. Jarake, sing cenderung gedhe, dudu kualitas sing khas lan bisa dipilih saka macem-macem nilai.

  • RANTAI KONVEYOR STANDAR ISO
  • BS STANDARD CONVEYOR RANTAI
  • RANTAI CONVEYOR SERI FRENCH
  • RODA & SPROCKET
  • RANTAI GALLE

Minangka supplier ndhuwur chain conveyor China, HZPT nawakake jinis chain conveyor digawe saka stainless steel lan ProCoat saliyane bahan tahan karat liyane. Sampeyan bisa duwe kapercayan yen kita bakal tetep operasi amarga kekiatan lan kekuatan chain conveyor kita.

Jinis Conveyor Chain

Panganggone Rentengan Conveyor

Layanan panganan lan bagean mobil mung sawetara macem-macem aplikasi kanggo rantai conveyor. Ing jaman biyen, industri mobil wis dadi konsumen penting kanggo transfer barang sing abot ing antarane stasiun sing beda ing gudang utawa pabrik produksi. Sistem konveyor rantai sing kuat nawakake cara sing terjangkau lan bisa dipercaya kanggo nambah efisiensi kanthi njaga barang saka lantai industri. Rantai Roller Standar, Rantai Ganda Pitch Ganda, Rantai Konveyor Kasus, Rantai Konveyor Stainless Steel - Tipe C, lan Rantai Konveyor ANSI Dilapisi Nikel mung sawetara ukuran sing kasedhiya kanggo rantai konveyor. Kabeh jinis chain conveyor HZPT iki duwe layanan pelanggan sing luar biasa lan standar kualitas minangka dhasare.

Kaluwihan saka Conveyor ChainRantai Konveyor Baja

  • Kapasitas dhuwur kanggo mbukak
  • Amarga spasi ing antarane cabang individu, bisa ngangkut barang sing amba banget utawa dawa banget, lan uga bisa nggawa barang sing cukup dhuwur kanggo nggayuh cabang conveyor ndhuwur.
  • Conveyors "digawe-kanggo-ukuran" kanggo specifications saka customer.
  • Potensi kanggo proses teknologi utawa manufaktur tartamtu sing bakal ditindakake langsung ing conveyor
  • Gumantung saka jinis kargo sing dikirim, jumlah cabang sing bisa diatur
  • Potensial kanggo ngganti pranala chain individu minangka gantos kanggo chain lengkap
  • Balung conveyor kasusun saka profil sistem modular sing bisa gampang disambungake menyang profil liyane utawa teknologi liyane, menehi conveyor potensial kanggo modifikasi mangsa.

 

Priksa Sprocket Rantai Roller Kita

Sprockets chain Bicycle iku biso dibantah sprockets chain roller paling dikenali. Nanging, macem-macem mesin, kalebu mobil, sepedha motor, lan sistem sing dilacak, uga nggunakake sprocket chain roller. Cukup ngomong, a sprocket rantai rol yaiku roda apa wae sing duwe untu sing bolong nganggo ranté. Nanging, sok-sok bisa digunakake bebarengan karo trek utawa bahan keropos liyane. Sprocket chain roller ora tau nyambung karo sprocket liyane, mula ora bakal bingung karo gear. Hub aluminium sing digunakake kanggo nggawe sprocket chain roller yaiku kualitas sing paling dhuwur. Iki menehi kekuatan desain lan daya tahan. sprockets chain roller HZPT digawe saka nilon kaca-dikiataken kanggo awak. Hubungi kita kanggo rincian liyane.

Rante lan Sprockets