0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item
Pilih Page

Rantai Bow sisih


Rantai Gandhewo Sisih

Rantai busur sisih kasusun saka roller solid / link roller bushing solid. Link pin dirancang khusus ngidini tambah reresik antarane pin lan bushings lan antarane link roller lan piring link pin. Fitur iki rada ngidini chain twist utawa kurva ing bidang horisontal. Kita ngekspor rantai rol busur sisih saka 35SB nganti 80SB, dirancang khusus kanggo aplikasi conveyor sing mlengkung ing mesin pembotolan, kemasan, pengalengan, lan pengiriman. Iki digawe saka bahan lan spesifikasi sing bermutu lan ngalami proses manufaktur lan presisi sing padha karo rantai roller standar ANSI. Rantai roller busur sisih stainless steel lan lampiran kanggo tujuan conveyor uga kasedhiya.

Nuduhake kabeh asil 3

Babagan Side Bow Chain

(1) Rantai busur sisih duwe dimensi sing padha karo rantai standar nanging wis dirancang supaya bisa lentur sisih.

(2) Kajaba rentengan gandhewo sisih normal, kita uga duwe chain 63SB karo lencana khusus lengkap ing loro-lorone kanggo terus penerbangan plastik utawa sworo seru minangka chain Tabel sisih-flexing.

(3) Rantai kasebut digunakake nalika ngirim sistem mbutuhake kurva, kayata carousel bagasi ing bandara utawa conveyor spiral vertikal ing logistik intra.

(4) Bisa digunakake karo sprockets standar lan kasedhiya ing baja karbon lan stainless steel.

(5) Kita uga duwe macem-macem lapisan tahan karat kanggo baja karbon kanggo nambah urip kerja ing lingkungan korosif.

Fitur Side Bow Chain

  • Dirancang supaya bisa lentur sisih.
  • Perawatan panas kanggo kekerasan lan kekuatan sing luwih apik
  • Shot peening kanggo nambah kekuatan lemes
  • Bushing padhet lan roller kanggo rantai baja karbon
  • Lapisan tahan korosi kasedhiya
  • Dicocogake lan diwenehi tag kasedhiya
  • Bisa nganggo sprocket standar
  • Desain khusus kasedhiya

Aplikasi saka Side Bow Roller Chain

Rantai busur sisih bisa diwenehake karo pelumas khusus utawa lapisan khusus, utawa dilengkapi lampiran sing mbengkongake, piring conveyor plastik sing rata utawa pin sing ditambahi Lampiran kanggo ranté busur sisih bisa diprodhuksi miturut panyuwunan. Rantai gandhewo sisih uga digunakake ing drive transmisi daya ing ngendi twist chain ora normal utawa misalignment sprocket bisa kedadeyan.
Rantai roller busur sisih digunakake ing macem-macem aplikasi. Sawetara conto panggunaan yaiku teknologi conveyor, teknologi reresik lan cuci industri, lingkungan tanduran suhu dhuwur, industri tekstil, industri kemasan, sistem logistik lan industri panganan lan minuman.

Kenapa Pilih Side Bow Chains?

Ana sawetara kaluwihan saka rantai busur sisih. Salah sijine yaiku duwe proyeksi pusat sing luwih cilik. Iki ngrambah dening piring link utama gadhah alur dipanggonke ing tengah. Alur iki ngidini proyeksi centering kanggo poros luwih menyang wilayah transisi. Kanthi cara iki, ranté bisa mbungkuk miring lan luwih stabil. Kajaba iku, padha luwih murah tinimbang desain konvensional.

Kauntungan liyane saka rantai busur sisih yaiku keluwesan. Padha bisa diatur kanggo flex salah siji ngiwa utawa nengen. Milih antarane pin conical lan grumbulan longgar lan pin gumantung saka pilihan sampeyan. Mantan luwih murah, nanging nduweni akurasi pitching sing luwih murah. Sing terakhir nduweni umur sing luwih dawa lan becik kanggo operasi kanthi kacepetan dhuwur. Sawetara ranté bisa disesuaikan kanggo cocog karo kabutuhan tartamtu, supaya bisa nyukupi spesifikasi tartamtu.

Sprockets Kanggo Chains

Ana rong standar kanggo sprockets: ISO lan metrik. Sprocket ISO digunakake ing umume mesin Amerika, Eropa, lan Asia. Ing Amerika Serikat, sprocket ISO digunakake kanggo nyukupi standar sing ketat, dene sprocket metrik luwih fleksibel lan bisa diganti karo rantai gaya Eropa. Umume, sprocket bisa diijolake, sanajan isih ana sawetara pangecualian kanggo aturan iki.

Jinis sprocket sing paling umum digawe saka logam utawa plastik sing dikuatake. Piranti kasebut raket banget karo gear, lan desain sing bentuke rodha kanthi untu ngidini jarake luwih akeh tinimbang gear kawin. Umume sistem sprocket lan chain padha karo rakitan chain sepeda.

Minangka produsen lan supplier bagean transmisi profesional ing China, HZPT nawakake macem-macem kualitas chain drives lan sprockets for sale. Hubungi saiki!

Rante lan Sprockets