0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item
Pilih Page

Rantai Meneng


Rantai Silent

Kabeh chain bisu digawe saka baris tumpuk warata, untu-shaped driving pranala sing bolong karo sprockets gadhah spasi waos kompatibel, akeh cara rak lan pinion bolong. Biasane, ranté uga bakal ngemot pranala pandhuan, sing tujuane kanggo njaga pelacakan rantai sing tepat ing sprockets. Washers utawa spacer bisa uga ana ing sawetara konstruksi rantai. Kabeh komponen iki dianakaké bebarengan dening pin riveted dumunung ing saben gabungan chain. Sanajan kabeh rantai bisu duwe fitur dhasar kasebut, isih ana macem-macem gaya, desain, lan konfigurasi.

Cathetan: Rantai kudu tansah diiringi sprockets sing kompatibel. Nalika nimbang desain chain bisu beda, iku penting sing kompatibilitas sprocket uga dianggep.

Nuduhake kabeh asil 2

Fitur saka Silent Chain

Rantai bisu, utawa rantai bisu waos terbalik, yaiku jinis rantai kanthi untu sing dibentuk ing tautan kanggo melu untu ing sprockets. Silent chain drive ora bener meneng. Link ing drive chain bisu, Nanging, melu karo untu sprocket karo sethitik impact utawa ngusapake, lan minangka asil chain bisu mrodhuksi kurang getaran lan gangguan saka chain liyane. Jumlah gangguan sing diasilake dening drive chain bisu gumantung saka akeh faktor kalebu ukuran sprocket, kacepetan, pelumasan, beban, lan dhukungan drive. Rantai bisu sabuk link kalebu tautan sing bisa dicopot sing digabung karo rivet utawa tab sing saling gegandhengan. Rantai kasebut menehi kauntungan kanggo instalasi tanpa mbongkar komponen drive, nyuda persediaan, lan nambah kisaran suhu.

Rantai meneng Vs Rantai Roller

Rantai bisu nyedhiyakake permukaan pangiriman sing lancar, awet, warata sing beroperasi kanthi variasi geter lan kecepatan sing kurang saka produk pangiriman liyane. Rantai digawe saka komponen baja sing atos, dadi tahan suwe lan tahan suhu sing dhuwur. Padha kasedhiya ing macem-macem widths standar lan konstruksi utawa bisa gampang dibangun kanggo cocog karo aplikasi tartamtu.
(1) Kacepetan lan kapasitas daya sing luwih dhuwur
(2) Suda gangguan lan geter
(3) Efisiensi sing luwih gedhe
(4) Variasi kacepetan kurang
(5) Efisiensi sing luwih dhuwur (nganti 99%)
(6) Karakteristik nyandhang luwih seragam
(7) Umur sprocket luwih dawa
(8) Kurang kena pengaruh chordal action

Aplikasi Silent Chain

Rantai bisu bisa digunakake ing macem-macem transmisi daya lan aplikasi ngirim. Nalika digunakake ing aplikasi transmisi daya, rentengan bisu bisa ngirim kathah ing kacepetan luwih saka jinis rentengan lan sabuk liyane. Kajaba iku, drive chain bisu ngirimake daya kanthi luwih efisien lan kanthi swara lan geter sing kurang. Rantai bisu uga digunakake kanggo ngirim aplikasi amarga lumahing sing ngirimake awet, tahan panas, warata, lan ora licin. Rantai bisu saka macem-macem manufaktur beda-beda ing desain; bagean ngirim ora digunakake interchangeably.

Desain Sprocket Rantai Silent

Sprockets chain bisu lan ranté sing gegandhengan dirancang kanggo ngirim daya dhuwur ing kacepetan dhuwur. Dheweke luwih tenang tinimbang sistem sprocket sing khas amarga mekanisme tumindak sing muter lan geser. Dipasangake karo rantai, digunakake kanggo ngirim daya transmisi antarane poros puteran sing ana ing jarak tengah dawa banget kanggo siji set gear. Kanggo rincian liyane, pleases aja ragu-ragu kanggo takon kita!

Produsen Rantai Silent

Kita minangka produsen rantai bisu ing China. Rantai sing ditawakake digawe selaras karo standar internasional nggunakake bahan mentah sing disetujoni kualitas kanthi bantuan mesin canggih. Drive chain bisu, utamane kanggo transmisi daya. Ditemokake ing macem-macem aplikasi industri lan otomotif sing nuntut. Kita nawakake rantai bisu sing akeh dituntut ing industri amarga fitur-fitur kaya resistensi karat, getaran kurang, swara kurang, kekuatan tarik dhuwur, lan daya tahan. Umumé ditulis ing inci, sing paling umum 375 ing, 500 ing, 750 ing, 1.000 ing, 1.500 ing, etc. Kasedhiya ing macem-macem ukuran, kacepetan, lubrication, mbukak, lan support drive. Klien sing bergengsi bisa nggunakake rantai bisu kanthi rega sing cukup.