0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item
Pilih Page

Single Split Shaft Collar

Krah poros pamisah tunggal minangka salah sawijining jinis krah poros sing kasedhiya. Collars iki mbungkus poros lan nyedhiyakake distribusi pasukan clamping sing luwih rata, nambah daya tahan lan nyuda biaya tenaga kerja. Padha bisa gampang diinstal lan disassembled, nggawe wong Versatile lan trep kanggo nggunakake. Padha bisa digunakake ing salah siji hard utawa alus standar shafts babak, lan nyedhiyani genggeman banget lan daya aksial nalika nyilikake distorsi batang.

Rentengan

Pulley Sabuk Wektu

Collars poros pamisah tunggal minangka clamps siji-potong ing kerah kanthi pamisah ing sisih siji kanthi sekrup mesin. Iki digunakake minangka mesin mandheg, bantalan punggawa utawa pelindung poros ing poros bunder, bar lan tabung. Mirip karo krah poros pamisah pindho, meneng mesin wis tightened kanggo nutup clamp sak batang.

 

  • Instalasi prasaja lan luwes tanpa wates.
  • Nyedhiyani pasukan nyekeli luwih saka nyetel collars meneng.
  • Ora bakal ngrusak shafts kawin kaya setelan collars.

aplikasi

Pas sing luwih positif kanggo shafting bisa diwujudake nalika nggunakake krah poros kanthi pamisah ing sisih siji. Digunakake kanggo nyekel bantalan, sprockets, sheaves, lan item liyane ing shafting.

Nuduhake kabeh asil 2

Single Split Shaft Collar Fitur

Single shaft collars minangka cara sing ekonomis kanggo nginstal shaft collars ing shafts non-rotating. Dheweke duwe irisan sing dibor ing kerah lan ditutup nganggo sekrup tutup soket hex. Collars gampang dipasang lan disassemble, nyuda downtime lan biaya tenaga kerja.

Collars poros pamisah siji uga kasedhiya karo meneng pesawat. Set meneng melu poros lan ngasilake daya nyekeli. Iki ora mesthi fitur sing dikarepake amarga bisa ngrusak poros. Salajengipun, nyetel ngawut-awut nyuda daya nyekeli pasukan clamping liyane. Nanging, iku ora mengaruhi fungsi dimaksudaké iker-iker rasukan.

A krah poros pamisah siji iku pilihan banget kanggo hard utawa alus standar shafts babak. Iku mbungkus sak batang kanggo nyedhiyani malah daya clamping, kang luwih efektif saka a kerah poros padat. Padha uga luwes tanpa wates lan bisa gampang dibusak yen perlu. Collars iki kasedhiya ing macem-macem desain lan biasane digunakake ing shafts babak standar. Padha kurban genggeman unggul dibandhingake collars ngalangi, lan padha uga nyilikake distorsi batang.

Nalika ngevaluasi collars poros pamisah siji, iku penting kanggo mbudidaya sing padha ora temenan kanggo overtightened. Kajaba iku, krah poros pamisah siji kudu ora duwe celah sing ditutup. Nalika nemtokake krah poros sing cocok kanggo mesin sampeyan, penting kanggo mriksa diameter poros, amarga bakal mengaruhi daya nyekel. Sampeyan uga kudu mriksa ukuran krah poros dibandhingake karo ukuran bolongan. Kolar poros sing luwih gedhe mbutuhake torsi luwih akeh kanggo mlengkung, lan bisa nambah beban statis amarga gravitasi.

1 Kerah Batang