0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item
Pilih Page

Solid Set Screw Shaft Collar

Kolar poros padhet minangka piranti kaya klem sing digunakake kanggo posisi lan nemokake komponen ing poros. Padha uga digunakake kanggo matesi gerakan poros. Kerah poros padat biasane digawe saka aluminium, stainless steel, utawa seng dilapisi baja. Lapisan seng mbantu nggawe finish tahan karat. Padha uga gampang kanggo nginstal lan ngencengi. Iki ndadekake dheweke pilihan ekonomi. Collars iki akeh digunakake ing industri manufaktur. Padha uga kasedhiya ing macem-macem ukuran. Kanggo nemokake iker-iker rasukan tengen kanggo kabutuhan, hubungi kita.


Solid Shaft Collar punika solusi biaya-efektif kanggo imbuhan Kerep. Nerangake ing versi ekonomi-rega lan standar. Yen sampeyan kudu ngencengi sekrup kanthi kerep, kerah iki becik.

Solid Shaft Collar

Jinis Set Screw Shaft Collars

Setel krah poros sekrup teka ing macem-macem ukuran lan bahan. Biasane digawe saka aluminium, stainless steel, utawa seng dilapisi baja. Sawetara jinis uga kasedhiya ing baja oksida ireng utawa plastik. Collars iki biasane kasedhiya ing saham utawa minangka ukuran khusus. Padha dirancang kanggo pas macem-macem diameter batang saka telung nembelas kanggo siji lan setengah inci.

Materi sing digunakake ing kerah poros jinis iki duwe pengaruh langsung marang kinerja. Kolar aluminium entheng, dene kolar baja duwe daya tahan sing luwih dhuwur lan tahan korosi. Sampeyan uga penting kanggo milih materi sing kompatibel karo lingkungan operasi, utawa liya iker-iker rasukan poros lan meneng ora bisa dienggo kanthi bener utawa gagal prematur.

Tipe paling tuwa saka iker-iker rasukan batang punika krah sekrup nyetel. Fungsine kanthi ngukur sekrup pesawat menyang poros alus. Jinis liyane krah poros sekrup set yaiku sing duwe desain flare-up. Iku luwih apik kanggo nggunakake jinis iker-iker rasukan nalika materi saka batang luwih alus saka meneng pesawat. Yen ora, sekrup bisa ngrusak poros lan nggawe angel diatur. Menapa malih, iku ndadekake batang luwih angel kanggo mbusak.

Nuduhake kabeh asil 4

Set Screw Shaft Collar Fitur

Setel krah poros meneng digunakake ing macem-macem aplikasi. Bagean kasebut minangka mandeg lan spacer sing tepat ing peralatan lab, kalebu alat ukur optik lan sistem posisi amben rumah sakit. Dheweke uga umum digunakake ing plastik, kaca, lan pipa tembok tipis. Jinis krah iki bisa nahan panjaluk akeh aplikasi medis, kayata operasi pasien lan MRI.

Daya nyekel aksial saka krah poros sekrup sing disetel gumantung saka ukurane, torsi sing ditrapake, lan kekerasan lan rampung poros. Bahan sing beda-beda duwe karakteristik kinerja sing beda-beda, lan milih materi sing bener penting kanggo njamin keselarasan poros sing tepat. Contone, aluminium nyetel krah poros meneng iku entheng, nanging nawakake daya nyekeli dhuwur. Kolar poros stainless steel luwih awet, lan bisa tahan lingkungan sing atos. Nalika milih materi, iku uga penting kanggo nimbang lingkungan set sekrup batang iker-iker rasukan bakal operasi ing. A iker-iker rasukan poros sing ora cocog kanggo lingkungan operasi bisa rawan kanggo karat, kang bakal mantunaken masalah ingkang guyub kinerja lan mimpin kanggo durung wayahe Gagal.

A set sekrup batang iker-iker rasukan daya nyekeli iku gumantung carane èfèktif bisa impinge ing batang. Materi sekrup lan poros kudu kompatibel kanggo njamin daya tahan sing optimal. Iki tegese set screw shaft collars kudu kompatibel karo kabeh jinis shafts. Nanging, yen sampeyan ora yakin materi apa sing paling cocog karo materi poros, luwih becik takon karo teknisi. Sampeyan bisa nggunakake kunci torsi kanggo ngontrol torsi pungkasan.

Solid Shaft Collar

Daya-daya bisa nawakake macem-macem kunci krah poros kanthi sekrup set minangka krah krah poros 3/8 kanthi krah krah (1/4 krah krah karo set skru). Kustomisasi uga kasedhiya. Hubungi kita!