0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item
Pilih Page

Spherical Plain Bearing

Bantalan polos bunder yaiku jinis bantalan geser bunder sing permukaan kontak geser minangka cincin njero kanthi diameter njaba bunder sing cembung lan cincin njaba kanthi permukaan sing ana ing njero bunder nanging cekung. Sudut bantalan kosong bunder beda-beda gumantung karo ukuran struktur bantalan, piranti sealing, lan wangun dhukungan. Sudut bantalan sendi luwih penting; fungsi self-aligning luwih pinunjul. Desain iki ndadekake wong-wong mau utamané cocok kanggo prewangan aransemen ngendi obahe Alignment antarane poros lan omah kudu accommodated, utawa oscillating utawa ambalan tilting utawa slewing aktivitas kudu bisa ing kacepetan ngusapake relatif alon. Bantalan karo kombinasi permukaan kontak geser iki mbutuhake relubrication reguler.

Aplikasi saka Spherical Plain Bearing

Bantalan polos bundher bisa nanggung beban radial, beban aksial, utawa beban gabungan radial-axial ing wektu sing padha miturut jinis lan struktur sing beda-beda, sing akeh digunakake ing gerakan oscillating kacepetan rendah, gerakan cenderung, lan gerakan rotary, kayata. minangka silinder hidrolik rekayasa, alat mesin tempa, mesin konstruksi, peralatan otomatisasi, penyerap kejut otomotif, mesin konservasi banyu lan industri liyane.

Jinis-jinis Bantalan Polos Spherical

Bantalan polos bundher nduweni kapasitas beban gedhe, resistensi impact, resistensi karat, resistensi nyandhang, pelumasan sing apik, lan liya-liyane. Bantalan polos bunder bisa nggawe gerakan osilasi Rotary ing sembarang sudut nalika diadopsi adhedhasar wangun ndhukung jinis bantalan, ukuran beban. , lan kahanan kerja liyane. Jinis utama bantalan bunder yaiku: (1) Bantalan polos bunder radial, (2) Bantalan polos kontak sudut, lan (3) Bantalan polos dorong.

Nuduhake kabeh asil 3