0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item
Pilih Page

Pulley Spinning


Pulley Spinning

  • Metal Spinning minangka teknologi pangolahan saka plastik logam mbentuk.
  • Proses spinning minangka proses deformasi elastis sing kompleks. Kondisi kontak wates nonlinear nggawe mekanisme spinning luwih rumit.
  • Amarga kerumitan mekanisme spinning, kaku lan distribusi galur saben titik workpiece Spinning banget ora rata; Amarga pengaruh akeh paramèter proses, proses spinning uga rumit.

Spinning biasa
Iku utamané kanggo ngganti wangun kothong, nalika ukuran kekandelan tembok Sejatine panggah utawa diganti kurang. Proses mbentuk spinning iki diarani spinning biasa. Spinning biasa utamané digunakake kanggo ngganti diameteripun saka sheet metal kanggo mbentuk workpieces. Iki minangka proses pambentukan sing ora nglereni kanggo ngolah badan puteran kanthi tembok tipis. Iki digunakake kanggo Feed piring bunder logam puteran utawa kothong preformed liwat gembong rotary lan banjur muter kanggo mbentuk.
Tipis muter
Proses mbentuk Spinning kang wangun kosong lan kekandelan tembok owah-owahan ing wektu sing padha disebut thinning Spinning, uga disebut kuat Spinning. Bentenipun antarane spinning thinning lan spinning biasa iku spinning thinning belongs kanggo volume mbentuk. Ing proses deformasi, kekandelan tembok utamane dikurangi nalika volume kosong tetep ora owah. Wangun prodhuk rampung wis rampung ditemtokake dening ukuran mandrel, lan akurasi ukuran produk rampung gumantung ing cocog cukup saka paramèter proses.

Daftar Produk Spinning Pulley

Klasifikasi miturut Skenario Aplikasi

Klasifikasi miturut struktur

Minangka produk proses anyar, spinning pulley wis digunakake digunakake ing mesin mobil, kayata motor wheel, pump banyu wheel, air conditioner wheel lan penggemar wheel. Miturut jinis alur lan teknologi Processing saka sabuk katrol, iku bisa dipérang dadi telung kategori: pamisah pulley, lempitan pulley lan multi wedge pulley. Diagram skematis kaya ing ngisor iki:

Multi wedge pulley

Kekandelan bahan sing dipilih kanggo roda multi wedge yaiku 2 ~ 6mm, umume 3mm. Kothong digawe kanthi gambar lan stamping, lan diproses ing mesin pemintalan. Profil waos dibentuk dening aliran logam lan deformasi plastik ing kekandelan tembok materi kanthi ekstrusi.

Seri katrol lipat

Kekandelan materi sing dipilih kanggo roda lempitan yaiku 1.5 ~ 2.5mm, sing uga digawe kanthi teken lan stamping, lan diproses ing mesin pemintalan. Wiwit ora ana aliran logam ing proses mbentuk roda lempitan, proses kasebut relatif prasaja lan ana sawetara faktor sing mengaruhi kualitas.

seri katrol pamisah

Kekandelan materi saka roda pamisah yaiku 2 ~ 4mm. Umumé, siji wektu blanking digunakake kanggo nggawe kothong, lan setir Spinning digunakake kanggo pamisah saka setengah saka kekandelan materi ing mesin Spinning lan reshape kanggo mbentuk. Amarga teknologi pangolahan sing gampang lan sawetara faktor sing mengaruhi kualitas, sing paling penting yaiku kerataan kosong kasebut. Mulane, die punching kanggo nglereni offset nduweni syarat sing luwih dhuwur.

Nuduhake asil siji