0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item
Pilih Page

Split Taper Bushings

Rentengan

Pulley Sabuk Wektu

Split Taper Bushings

Split taper bushing digunakake minangka hub kanggo pulleys, sprockets, Gir lan sheaves. Iki minangka bushings flanged kanthi laras tapered sing dipisahake ing sisih loro.

A sawetara saka sudhut pamisah taper bushings lan bagean related kasedhiya ing Ever-daya. Iki kalebu bushing sprocket, sing dirancang kanggo bushing tapered pamisah. Bushing taper pamisah sing kasedhiya kasedhiya ing macem-macem ukuran kanthi macem-macem diameter bolongan, jembar alur, ambane alur, diameter njaba maksimal lan diameter jero minimal.
Browning minangka produsen komponen kualitas sing kondhang, kalebu bushing taper pamisah. Kita bisa nggawe panggantos saka Browning pamisah taper bushing uga Martin pamisah taper bushing.

Split Taper Bushing Jinis

Ana akeh jinis split taper bushing kasedhiya. Umumé, padha kasedhiya ing ukuran kiro-kiro saka 1/2-inch kanggo 4-5/8-inch. Sampeyan kudu ngerti jinis sing sampeyan butuhake sadurunge milih bushing taper pamisah kanggo mesin sampeyan.

Split taper bushings duwe desain pamisah-barel sing ngidini kanggo pasukan clamping luwih. Dheweke uga duwe flange, sing dipasang ing katrol. Iki ngidini posisi sing luwih tepat dibandhingake karo bushings non-flanged.

Instalasi Split Taper Bushing

Instalasi pamisah taper bushing mbutuhake sawetara langkah.

  • Pisanan, sampeyan kudu mesthekake yen bushing rampung bebas saka pelumas anti-seize.
  • Sabanjure, pasang bushing ing sprocket utawa bagean liyane.
  • Sawisé iku, sampeyan bisa nginstal ngawut-awut tutup ing bolongan narik munggah. Nalika ngencengi sekrup tutup, sampeyan kudu njaga bushing rada ngeculake supaya bisa geser ing batang. Tombol ing poros kudu digunakake kanggo mindhah sprocket menyang posisi sing dikarepake.
  • Sawise iki, sampeyan bisa ninggalake sirah ngawut-awut kanggo mesthekake yen wis diinstal kanthi bener.Split Taper Bushings

Split tapered bushings paling umum digunakake amarga kekuatan sakabèhé dhuwur, ease saka instalasi lan aman, lan pasukan penylametan dhuwur kanggo kasil nyambungake poros kanggo drive utawa komponen idler. We stock pamisah tapered bushings menyang imperial lan ukuran bolongan metrik saka seri G kanggo seri W2 lan saka 0.375″ kanggo 7.438″. Kanggo informasi luwih lengkap utawa kanggo njaluk penawaran kanggo dhuwur-kekuatan pamisah tapered bushings, hubungi tim dhukungan pelanggan, lan kita bakal seneng nulung sampeyan!

Split Taper Bushing Ukuran

Split taper bushing minangka jinis bushing flanged, kanthi pamisah ing tong minyak, digunakake kanggo masang pulleys, sprockets, utawa sheaves ing shafts. Lagi keyed menyang batang dening tumpang tindih diameteripun njaba tong minyak karo diameteripun utama saka komponen drive. Iki tegese komponèn ora bakal ngeculke, sanajan fasteners dadi ngeculke utawa break. Split taper bushings teka ing sawetara ukuran, saka 1/2-inch kanggo 4-1/2-inch, gumantung ing diameteripun poros lan komponèn drive.
Iki jinis hub busing asring diijolke antarane manufaktur. Iki ngidini sampeyan ngganti ukuran poros kanthi gampang tanpa kudu ngobong komponen kasebut. Desain taper pamisah ngidini sampeyan kanthi gampang nyetel diametere supaya cocog karo ukuran poros sampeyan. Uga duwe bolongan konsentris, tegese sampeyan ora perlu kuwatir yen poros bosen supaya pas karo bushing.

Tokoh lan karakter ing ngisor iki nuduhake kabeh ukuran beda taper pamisah, loro Tipe 1 lan Tipe 2.

Split Taper Bushing Ukuran Split Taper Bushing Ukuran

Split Taper VS QD Bushing

Nalika nerangake bushings, sampeyan bakal nemokake manawa sampeyan bakal nemokake macem-macem pilihan sing beda. Sampeyan bakal nemokake pamisah taper, QD, lan Taper lock bushings. Ngerti sing sampeyan butuhake bakal mbantu sampeyan entuk bagean sing cocog kanggo aplikasi sampeyan. Bentenipun antarane QD lan pamisah taper bushing minangka nderek.

Split taper bushings duwe flange ing diameteripun njaba, nalika bushings pedhot cepet, uga disebut Bushings QD, duwe flange pamisah-liwat. Bushing pedhot cepet biasane digunakake karo katrol utawa sprocket lan luwih gampang kanggo nginstal lan mbusak. Dheweke uga duwe daya tahan sing luwih dhuwur amarga tutup tutup, sing bisa dikencengake. Saliyane taper pamisah, bushing QD kasedhiya ing ukuran SK, J, F, E, lan SF.

Split taper bushing padha QD bushing, nanging ngandhut loro barel tinimbang siji. Iki ngidini kanggo nampung variasi ukuran poros. Kajaba iku, pamisah taper bushing ora perlu bosen sampurna pas komponèn Panjenengan, kang tegese iku bisa dadi luwih kompatibel karo ukuran batang beda.

Split Taper Lock Bushing
QD Bushings