0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item
Pilih Page

Bantalan Stainless Steel

Bantalan baja tahan karat dirancang kanthi fitur kayata basa padhet sing ngilangi celah ing ngendi kontaminasi bisa dikumpulake, segel khusus kanggo njamin umur segel sing dawa karo bantalan, lan macem-macem fitur tambahan sing ndawakake umur bantalan lan nambah kemampuan kinerja. Bantalan baja tahan karat ditemokake ing macem-macem aplikasi, kalebu pangolahan panganan, aplikasi suhu dhuwur lan kurang, lan aplikasi kanthi kondisi abrasif banget. Nggabungake macem-macem gelar baja tahan karat kualitas tinggi kayata 302, 304, lan 440C nggawe bantalan kualitas lan kinerja sing unggul ing industri kanthi ketahanan korosi sing optimal.

Aplikasi bantalan stainless steel

Bantalan baja tahan karat digunakake ing macem-macem industri kayata aerospace, medis, farmasi, bioteknologi, pangolahan panganan, pangolahan kimia, kelautan, militer lan pertahanan, otomotif, minyak lan gas, instrumentasi lan otomatisasi, alat mesin, lan liya-liyane.