0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item
Pilih Page

Steel

    Taper Lock Bushings

Rentengan

Pulley Sabuk Wektu

Stainless Steel Taper Lock Bushings

Ever power Taper-Lock Bushings digunakake kanggo masang sheaves, sprockets lan pulleys ing shafts. Struktur baja tahan karat sing awet iki sampurna kanggo aplikasi panganan lan minuman, uga aplikasi sing mbutuhake sekrup non-korosif kanggo nyegah karat.

Fitur saka Stainless Steel Taper-Lock Bushings

  • Bushings diprodhuksi kanthi toleransi sing tepat.
  • Nyedhiyani pasukan clamping unggul kanggo sambungan poros aman.
  • Kasedhiya ing ukuran bolongan populer lan standar.
  • Bushing baja tahan karat tahan karat kanggo nyegah karat, nyebabake umur produk luwih dawa.

Bushing iki dadi standar ing stainless 304-grade nanging bisa dipesen ing bahan utawa gelar liyane. Kita nyedhiyakake macem-macem ukuran bushing kunci taper stainless steel ing saben ukuran, saka 1008 nganti 5050. Bushing stainless steel bisa ditemokake ing tetanèn, banyu limbah, lan aplikasi pangolahan panganan.

Ever power minangka supplier siji-mandeg sing nawakake macem-macem produk, dhukungan pelanggan lan wektu nanggepi cepet.

Ing ngisor iki minangka dhaptar ukuran standar kanggo bushing kunci taper stainless steel. Kita seneng nggawe bushing apa wae sing sampeyan butuhake sing ora kadhaptar ing kene.

Kaluwihan saka Stainless Steel Taper Lock Bushings

Bagian bushing tapered dening Ever-power bakal nyaring hub sprocket sampeyan. Ana akeh ukuran sing kasedhiya kanggo cocog karo kabutuhan sampeyan. Bushing kunci taper stainless steel iki nglindhungi barang apa wae sing nembus hub. Rahasia bushing iki yaiku bentuke tapered. Bushing ngunci ing panggonan supaya ora ana masalah nalika operasi abot.

Hub kunci taper iki cocog kanggo kabeh aplikasi industri. Mangga deleng toleransi. Konstruksi stainless steel ora bisa dikalahake, uga bagean kunci sing rinci. Minangka pengalaman produsen bush kunci taper, we seneng mbantu sampeyan yen sampeyan ora ndeleng spesifikasi sing dibutuhake. Saben bushing kunci tapered ukurane pas supaya bisa gampang dilebokake ing panggonane. Bushings sing gampang dikunci bakal njaga sistem sampeyan kanthi lancar.

Stainless Steel Taper Lock Bushings