0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item
Pilih Page

Rantai Pintle Baja


Rantai Pintle Baja

Rantai pintle baja entuk jeneng karakteristik saka desaine. Pintle minangka pin utawa bolt, biasane dilebokake menyang fitting silinder kaya soket sing dikenal minangka gudgeon. Aplikasi cara lampiran iki kanggo link chain pintle ngidini pivoting utawa hinging sambungan menyang liya, komponen padha kang mbangun munggah chain padhet nanging fleksibel kanggo ngirim materi abot.

Rantai pintle baja kasusun saka tong minyak lan link minangka casting siji. Saben casting banjur disambungake karo pin baja kanggo sabanjuré, mbentuk chain. Casting lan linkage nyedhiyakake kekuwatan sing luwih dhuwur dibandhingake karo rantai liyane, ngidini aplikasi sing luwih akeh.

Steel Pintle Chain Ukuran

Keuntungan saka Steel Pintle Chains

Rantai pintle baja duwe sawetara mupangat sing ngidini bisa ditrapake kanggo macem-macem kasus sing nglibatake beban kerja sing akeh lan lingkungan materi sing tahan korosif.

1. Steel Pintle chain bisa nangani Suhu abrasive

Akeh aplikasi tetanèn lan industri mbutuhake bahan kanggo nangani kahanan sing atos nalika tetep efisien lan nganggo suda. Desain rantai pintle sing prasaja njamin kontak minimal ing antarane pin lan ganti permukaan gear. Fitur iki nyuda penyitaan ing link chain amarga mecah lan scraping pancet.

2. Kekuwatan Dhuwur kanggo Nahan Beban Kejut Heavy

Rantai pintle dibangun kanthi cara sing bisa ngatasi beban sing tiba-tiba lan drastis tanpa rusak, sanajan owah-owahan kasebut dhuwur. Kekuwatan iki migunani kanggo aplikasi sing abrasif kaya pertambangan, ing ngendi rantai rusak bisa nyebabake kacilakan fatal. Ambang lan fleksibilitas beban rantai iki bisa digunakake ing kasus panggunaan tartamtu.

3. Nyedhiyani Dhukungan kanggo Ngirim Material liwat Dawa Long

Ing kasus kaya penggilingan minyak sawit lan gula - ing ngendi sampeyan kudu ngirim bahan akeh ing jarak sing dawa - gerakan sing alon utawa ndandani ing sadawane jalur konveyor bisa mandheg lan nundha karya sampeyan. Rantai pintle menehi pitulungan sing cukup kanggo mindhah barang kasebut kanthi efisien lan trep, supaya sampeyan bisa mindhah bahan kanthi cepet.

4. Minimal Material Buildup ing Chain Links

Nalika sampeyan terus-terusan nggunakake sawetara ranté liwat wektu, rereget lan materi bisa amass ing kanthong waos sprocket. Kanggo ombone, buildup kuwi ngalangi lelenggahan sing tepat saka chain, asil ing kondisi kakehan antarane link lan untu. Konstruksi tong minyak sing mbukak rantai pintle nyegah bahan manca saka mbangun.

Aplikasi Steel Pintle Chain

Sampeyan bisa nggunakake rantai pintle kanggo macem-macem sistem. Umume sistem kasebut kalebu ngumpulake, ngangkut lan ngangkut materi. Rantai pintle bisa nangani karya kasebut amarga desain lan kekuatan dhuwur.

(1) Tani Mekanik

Praktek tetanèn ing lanskap sing gedhé mbutuhake peralatan kanggo nyebar, kalebu pupuk, wiji lan manure. Rantai Pintle digunakake ing aplikasi panyebaran kasebut utamane amarga luwih cenderung duwe penumpukan materi lan ora mbutuhake pangopènan kaya ranté liyane. Biasane, ranté digunakake bebarengan karo crossbars utawa slats kanggo mindhah materi kanthi efisien.

(2) Sistem Konveyor

Sistem conveyor nuduhake peralatan penanganan mekanik sing ngangkut barang mentah, produk lan bahan liyane saka siji titik menyang papan liyane. Kanggo sistem conveyor sing melu obah materi akeh abot kayata wedhi, pari-parian lan uyah, chain pintle duwe kekiatan dhuwur kanggo nangani beban abot iki kanggo wektu lengkap.

(3) Pangumpulan Limbah

Rantai Pintle digunakake ing fasilitas perawatan banyu ing sawetara aplikasi conveying lan drive sing nggampangake proses kasebut. Rantai iki digunakake ing fasilitas banyu limbah kanthi resistensi dhuwur kanggo lingkungan korosif.
Pintle Chain kanggo Manure Spreader Pintle Chain kanggo Sistem Conveyor Rantai Pintle kanggo Koleksi Limbah

Produsen Rantai Baja Pintle

HZPT iku salah siji saka chain pintle baja anjog China lan supplier sprocket. Rantai pintle kita bisa dipercaya, kuwat, lan kasedhiya kanthi rega sing ora bisa dikalahake. Kita nyedhiyakake ranté kasebut kanggo masarakat umum, adol maneh, fasilitas manufaktur, lan akeh kotamadya ing saindenging negara. Kabeh kelas rantai pintle baja lan cast digawe kanggo Standar lan nggunakake teknik lan fitur manufaktur paling anyar kanggo nggawa sampeyan rantai pintle kualitas paling apik ing pasar. Kita uga nyedhiyakake sprocket chain pintle, lampiran, lan liya-liyane! We are darmabakti medium-ukuran kulawarga-diduweni lan dilakokno bisnis sing makarya tanpa kesel kanggo ndhukung kita pelanggan, malah sawise Advertisement. Kanggo informasi tambahan utawa njaluk penawaran hubungi tim dhukungan pelanggan, lan kita bakal seneng nulung sampeyan!