0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item
Pilih Page

Rantai Pabrik Gula


Rantai Pabrik Gula

Rantai pabrik gula digunakake kanggo pabrik-pabrik produksi gula, kanthi fungsi transmisi, angkat, lan ngirim kanggo industri nggawe gula ing saindenging jagad ing kabeh sistem pangolahan, kalebu bahan mentah, jus, penyelesaian, penguapan, pangatusan, screening, lan pengepakan. . Kita duwe pengalaman desain sing sugih lan teknologi manufaktur kanggo ngasilake rantai pabrik gula sing bermutu.

Rantai pabrik gula kudu abrasi lan tahan karat amarga mesthi kena pengaruh sing kuat lan lingkungan korosif. Rantai pabrik gula sing paling umum yaiku rantai kanggo mesin gula kaya rantai pabrik gula kanthi kepala push, rantai pabrik gula kanthi piring K-jinis, rantai pabrik gula piring lurus, rantai pabrik gula mlengkung, lan liya-liyane. . Adhedhasar pangerten babagan proses lan peralatan panyulingan gula, kita ngerti carane nggawe rantai pate sisih sing bengkok & lampiran lan rantai pabrik gula sing cocog kanggo transmisi jangka panjang lan aplikasi angkat ing industri penyulingan gula.

Fitur saka Rantai Pabrik Gula

● Rantai pabrik gula nuduhake rantai sing digunakake ing peralatan produksi gula (tebu lan bit gula minangka bahan mentah utama), lan produk kasebut nutupi proses manufaktur transmisi, ngangkat, lan transportasi ing industri gula. HZPT nduweni pengalaman desain lan teknologi manufaktur sing sugih lan bisa menehi solusi sistem kanggo pangguna.

● stainless steel Martensite dipilih minangka batang pin lan lengen klambi chain kanggo lingkungan tartamtu. Proses perawatan panas sing luwih maju njamin ketangguhan lan kekuatan produk. Nduwe karakteristik resistensi nyandhang sing dhuwur, tahan karat sing kuat, lan operasi sing dipercaya, lan umur layanan wis tambah luwih saka siji wektu.

Struktur Khas Rantai Pabrik Gula:

Rantai Pabrik Gula kanthi Kepala Push Rantai Penggilingan Gula kanthi Plat Terpasang K-jinis
Rantai Pabrik Gula Plat Lurus Mlengkung Rantai Pabrik Gula

Napa Pilih Rantai Pabrik Gula Kita?

(1) We offer akeh jinis rentengan kanggo industri Gula Processing perawatan panas, bahan beda lan kekuatan sesuai karo syarat customer.
(2) Produk sing dikembangake lan ditingkatake liwat teknologi lan pengalaman bisa ditampa dening pelanggan ing saindenging jagad.
(3) Kawruh metalurgi sing dipikolehi liwat meh seabad digunakake kanthi lengkap ing produksi produk rantai standar lan "digawe khusus".
(4) Kita tetep nggawe produk sing bermutu lan berkinerja tinggi tanpa kompromi.

Sprockets Kanggo Chains

Ana macem-macem jinis sprockets kanggo ranté. Sawetara digawe saka stainless steel, nalika liyane digawe saka non-stainless steel. Sprockets stainless steel becik kanggo lingkungan atos lan biasane 304-bahan stainless steel. Sampeyan uga bisa nemokake sprockets stainless steel 316-bahan, kang becik kanggo kahanan korosif nemen. Saliyane ukuran standar, sampeyan uga bisa nemokake sprocket idler kanthi bantalan bal sing ditekan.

Kanggo milih sprockets kanggo chain, iku penting kanggo njupuk ukuran lan Jarak saka chain. Gumantung saka syarat sampeyan, sampeyan bisa uga pengin milih sing duwe untu lebar utawa sprocket kanthi untu cilik. Saliyane pitch, sampeyan uga kudu nimbang ukuran poros drive. Contone, yen chain gedhe, sampeyan kudu sprocket sing amba. Kanggo ranté sing luwih cilik, sampeyan butuh sprocket kanthi untu sing luwih cilik. Kajaba iku, sampeyan kudu nimbang bolongan sprocket.

Minangka produsen lan supplier bagean transmisi profesional ing China, HZPT nawakake macem-macem chain drive lan kualitas dhuwur sprockets for sale. Hubungi saiki!

Sendhang