0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item
Pilih Page

Taper Locking

          Bushings & Hubs

Taper Lock Bushing

Apa Taper Lock Bushing?

Taper Lock Bushing minangka gabungan mekanik sing digunakake kanggo nyambungake poros menyang bagean liyane. Padha digawe saka baja lan nduweni permukaan tapered kanggo ngunci menyang poros. Dheweke uga duwe benang lan cara kunci kanggo keamanan tambahan. Taper lock bushings kasedhiya ing macem-macem ukuran lan bisa diijolke karo macem-macem bushings liyane saka manufaktur liyane.

Taper Lock Bushings Fitur

A Taper Lock Bushing nduweni taper saka wolung derajat, kang nyuda dawa-liwat-bore. Uga nduweni sekrup internal kanggo nahan bushing ing panggonan. Tapered bushings uga bisa pas menyang shafts karo diameteripun bolongan beda. Sadurunge instalasi, priksa manawa kanggo ngresiki bushings sak tenane kanggo mesthekake padha lungguh kanthi bener.

A Taper Lock Bushing digunakake ing drive transmisi daya. Dheweke duwe awak wesi sing presisi, kanthi taper sing diukir supaya gampang diidentifikasi. Ngawut-awut tensile dhuwur digunakake kanggo nyepetake bagean taper menyang hub, kang njamin sambungan aman lan torsi dhuwur. Bushing kunci taper minangka bagean penting saka instalasi sprocket amarga njamin sprocket didadekake siji kanthi bener.

Taper Lock Bushings Suppliers

Kepiye cara kerja Bushing Taper Lock?

Bushing kunci taper minangka bagean penting saka perakitan hub. Iku mbantu hub sprocket pas tightly lan akurat ing batang. Bushing taper-lock luwih pas tinimbang bushing keyway lan menehi wektu instalasi sing luwih cendhek.

Grumbulan kunci taper digawe kanthi taper 8 derajat sing nggawe senar pas nalika dipasang. Taper biasane digunakake ing aplikasi transmisi daya lan kasedhiya ing SAE grade 5 lan SAE grade 8. Sampeyan bisa nemokake ing kabeh saka mobil kanggo mesin tetanèn, peralatan pawon, lan liyane.

QD Bushing VS Taper Lock Bushing

Apa Bedane Antarane Taper Lock lan QD Bushings? Bentenipun utama antarane loro iku ing Bushing tipe QD wis flange watara OD, nalika bushing kunci taper wis pinggiran terus ing OD kanggo flush soyo tambah.

Yen sampeyan ora yakin jinis apa sing kudu dipilih, ana macem-macem jinis taper lock bushings lan ukuran kasedhiya. Umumé, padha teka ing 1/2-inch liwat limang-lan-a-setengah-inch ukuran bolongan. Milih ukuran bushing sing bener kanggo aplikasi sampeyan bisa dadi keputusan penting. Hubungi kita! Minangka salah siji saka supplier taper lock bush profesional, kita seneng nulungi!

Browning QD Bushing
Taper Lock Bushing

Carane Ngukur Taper Lock Bush

Yen sampeyan nyoba tuku grumbulan kunci taper, sampeyan bisa uga mikir kepiye cara ngukur kanthi bener. Kaping pisanan, sampeyan kudu ngukur diameter hub. Gumantung ing grumbulan, pangukuran iki bisa beda-beda. Cara umum kanggo ngukur bagean iki yaiku nggunakake grafik ukuran. Bagan iki biasane nampilake ukuran standar bushing kunci taper. Nanging elinga manawa diameter bolongan bolt bisa beda-beda.

Taper ing bushing Taper-Lock nyuda dawa-liwat-bore kanthi wolung derajat. Amarga taper 8 derajat, bushing iki luwih kompak tinimbang versi flanged. Kanggo mesthekake lenggahan sing tepat, penting kanggo ngresiki bushings sadurunge ngrakit.

Grumbulan kunci taper minangka alat sing umum digunakake kanggo ndandani poros penggerak. Desain pamisah lan tapered nyedhiyakake clamp sing kuat. Kajaba iku, padha gampang kanggo nginstal lan disassemble, kang tegese biaya mesin kurang lan wektu tundha. Kasedhiya ing bushing kunci taper metrik lan ukuran bolongan kekaisaran lan bisa digawe saka wesi tuang utawa baja tahan karat.

Carane nginstal Taper Lock Bushing?

Taper lock bushing instalasi ora prosedur angel, lan bisa rampung cepet yen sampeyan tindakake sawetara langkah prasaja. Pisanan, copot sekrup sing disetel saka bushings. Sampeyan kudu nindakake iki ing rong langkah, gantian ngencengi lan ngeculake. Banjur, gunakake pukulan tengah sing cetha kanggo ngunggahake permukaan tombol ing saubengé depresi. Kekandelan tombol sing tambah bakal mbantu ngompres bushing marang poros.

Langkah sabanjure ing proses kasebut yaiku nginstal bushing. Sampeyan kudu ngerti carane nginstal bushings kanthi bener. Sawetara bushings duwe bolongan setengah thread kanggo nggampangake instalasi nalika liyane ora.

Sabanjure, sampeyan kudu nyiapake batang kanggo instalasi. Yen sampeyan nginstal bushing Taper Lock ing crankshaft, sampeyan kudu ngresiki poros sadurunge miwiti. Iki bakal mesthekake yen bushing pas. Sampeyan uga kudu ngresiki batang lan komponen kanggo mbusak burrs utawa lebu.

Langkah sabanjure yaiku nginstal bushing kanthi nemokake bolongan sing cocog. Sawise sampeyan duwe bolongan sing bener, sampeyan kudu nglebokake bushing menyang hub. Yen wis ana, lebokake sekrup sing disetel menyang bushing. Elinga kanggo nyelehake mesin cuci ing ngisor sekrup sing disetel kanggo mesthekake yen pas. Pungkasan, sampeyan kudu ngencengi sekrup kanthi nggunakake palu karet yen bushing luwih gedhe. Sawise dipasang, grease bushing kanggo nyegah kontaminasi.

Carane Copot Taper Lock Bushing

Bushing kunci taper minangka jinis bushing sing dirancang kanggo ngunci menyang taper sing cocog, sing dipasang ing papan nggunakake sekrup sing disetel. Yen wis rampung, bushing dipeksa ing sakubenge poros. Nanging, bushing kunci taper bisa pecah yen ana barang manca ing njero. Minyak lan anti-seize uga bisa nyebabake bushing gagal.

Punika taper lock bushing mbusak. Kanggo mbusak bushing kunci taper, sampeyan kudu mbongkar perakitan kanthi ngilangi sekrup lan baut. Sabanjure, pasang wedge ing antarane hub komponen lan flange saka bushing. Yen sampeyan ora duwe wedge, sampeyan bisa nggunakake kunci kanggo aplikasi torsi sing tepat kanggo njabut bushing.

Sawise mbusak bushing, sampeyan kudu ngresiki perakitan kanthi sak tenane. Sampeyan bisa uga pengin nggunakake pelumas utawa pelumas kanggo nglindhungi poros saka karat. Banjur, lebokake sekrup lenga sing entheng menyang bolongan sing dicopot lan kenceng alon-alon. Yen hub ngeculke, sampeyan bisa uga kudu nutul hub. Sampeyan banjur kudu bisa mbusak hub lan bushing.

Sawise mbusak bushing lawas, sampeyan bisa nginstal sing anyar. Sampeyan bisa nggunakake cara instalasi standar utawa mbalikke. Cara instalasi standar paling gampang lan paling umum. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu masang bolt liwat bolongan non-threaded ing bushing. Sabanjure, pasang grumbulan anyar menyang batang kanthi tangan. Yen sampeyan duwe ukuran sing bener, kencengake bushing nganti torsi padha karo nilai torsi sing kadhaptar ing tabel torsi.

HZPT minangka salah sawijining produsen lan pemasok bushing lan hub profesional China. Kita bisa nawakake jinis bushing taper China berkualitas tinggi kanggo didol. Hubungi kita yen sampeyan kasengsem!