0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item
Pilih Page

Bantalan bagean tipis

Bantalan bagean lancip dirancang kanggo aplikasi ing ngendi papan diwatesi, mbantu kanggo ketemu specifications tantangan umum ing aplikasi dhuwur-tech. bantalan iki digawe saka nomer winates saka jembaré lan kekandelan / salib-bagean. Saben salib-bagean diprodhuksi ing sawetara akèhé saka diameteripun bolongan. Salib-bagean tetep padha karo diameteripun bolongan mundhak. Dandanan saka bantalan bagean tipis mbantu kanggo kontribusi kanggo wilayah disimpen, bobot disimpen, akurasi mlaku gedhe, lan keluwesan desain. Bantalan bagean tipis duwe raceways super-rampung, sing nyedhiyakake permukaan sing mulus sing mbantu nyuda gesekan. Bantalan uga duwe komponen bal berkualitas tinggi kanggo njamin kinerja rolling lancar. Bantalan bagean tipis digunakake ing peralatan medis, robotika, peralatan konstruksi, pangolahan panganan, lan mesin tekstil.

Jinis Bantalan Bagean Tipis

Telung jinis Open Thin Section Bearing kasedhiya: Kontak Radial (Tipe C), Kontak Sudut (Tipe A), lan Kontak Four-titik (Tipe X). Rong jinis Sealed Thin Section Bearing kasedhiya: Kontak Radial (Tipe C) lan Kontak Four-point (Tipe X).

Bedane antarane Telung Jinis Bearing (Tipe C, A, lan X)

Raceway lan bal baja dikontak kanthi sudut kanggo Bantalan Bola Kontak Sudut Bagian Tipis (Tipe A). Bentenipun punika wangun alur. Kanggo Bantalan Bola Kontak Radial Bagian Tipis (Tipe C), tengah radius raceway ana ing garis tengah bal baja. Pusat radius raceway nyimpang saka garis tengah bal baja lan disebarake kanthi simetris ing garis tengah. Kanggo Bantalan Bal-balan Kontak Bagean Tipis Four Point (Tipe X), ana rong pusat radius raceway ing saben sisih raceway. Loro-lorone nyimpang saka garis tengah bal baja, mbisakake Bantalan Bola Kontak Segi Empat Titik (Tipe X) kanggo mbentuk kontak papat titik ing antarane bal raceway lan bal baja.