Pilih Basa:

logo hzpt 80px

Hub Baja Tipe "B".

Hub baja Tipe "B" minangka jinis hub sing digunakake ing sistem transmisi tenaga mekanik. Biasane digunakake ing aplikasi ing ngendi jumlah torsi moderat kudu ditularake ing antarane poros lan komponen sing dipasang, kayata gear utawa pulley.

Hub baja Tipe "B" dirancang kanggo pas menyang poros lan nyepetake kanthi aman nggunakake sekrup utawa alur pancing. Lagi digawe saka baja kualitas dhuwur lan panas-dianggep kanggo nyedhiyani kekuatan tambahan lan daya tahan. Hub uga mesin kanggo spesifikasi sing tepat kanggo mesthekake yen pas karo poros lan komponen sing dipasang.

Hub baja Tipe "B" kasedhiya ing macem-macem ukuran lan konfigurasi sing cocog karo diameter poros lan syarat pemasangan sing beda. Biasane digunakake ing aplikasi industri, kayata sistem conveyor, pompa, lan kompresor.

Nuduhake kabeh asil 5

Bagan Ukuran Hub Baja Tipe "B":

Tipe "B" baja hub biasane kasedhiya ing sawetara ukuran, saka 3 inci kanggo 5 1/4 inchi ing diameteripun. 

Part No. dimensi bore Wt. lbs.
OD A C P X stock Max.
HB40 3 " .281 ″ 2.875 " 27 / 32 " 1 1 / 8 " 1 / 2 " 1 7 / 8 " 2.3
HB50 3 1/4 0.344 3.125 1 1/32 1 3/8 5/8 2 1/4 3.0
HB60 4 0.469 3.875 1 1/32 1 1/2 5/8 2 3/8 5.0
HB80 5 0.563 4.875 1 1/2 2 1/16 3/4 3 11.1
HB100 5 1/4 0.688 5.125 2 1/16 2 3/4 1 3 1/4 16.3

Keuntungan saka Hub Baja Tipe "B":

Hub baja Tipe "B" minangka jinis komponen mekanik sing digunakake ing sistem transmisi daya, utamane ing drive sabuk. Salah sawijining kaluwihan utama hub baja Tipe "B" yaiku kekuatan lan daya tahan sing dhuwur. Biasane digawe saka baja berkualitas tinggi sing diolah kanthi panas kanggo nambah kekuatan lan tahan kanggo nyandhang lan lemes.

Sawetara kaluwihan liyane saka hub baja Tipe "B" kalebu:

1. Versatility: Tipe "B" hub baja kasedhiya ing sawetara ukuran lan konfigurasi, nggawe cocok kanggo macem-macem aplikasi transmisi daya.

2. Gampang instalasi: Padha biasane dirancang karo keyways standar, kang nggampangake kanggo nginstal menyang shafts lan ngamanake ing panggonan.

3. pangopènan Low: Tipe "B" hub baja dirancang kanggo tahan beban abot lan kacepetan dhuwur, kang tegese padha mbutuhake pangopènan kurang dibandhingake jinis hub liyane.

4. Biaya-efektif: Tipe "B" hub baja relatif terjangkau dibandhingake jinis hub liyane, nggawe wong pilihan biaya-efektif kanggo sistem transmisi daya.

5. Interchangeability: Tipe "B" hub baja dirancang kanggo bisa diijolke karo hub standar liyane, kang tegese padha bisa gampang diganti yen rusak utawa rusak.

Kaluwihan Hub Baja Tipe B Kaluwihan Hub Baja Tipe B

Pemasangan Hub Baja Tipe "B":

Nginstal Tipe "B" hub baja mbutuhake sawetara pribadi dhasar lan kawruh sistem transmisi daya. Mangkene langkah-langkah umum kanggo nginstal hub baja Tipe "B":

Persiapan: Priksa manawa poros lan bolongan hub resik lan bebas saka rereget, teyeng, utawa lebu. Priksa dalan kanggo karusakan utawa nyandhang. Uga, priksa manawa hub iku ukuran sing bener kanggo poros.

Instal tombol: Selehake tombol menyang keyway ing poros. Pesthekake yen tombol pas pas lan ngluwihi dawa keyway.

Selehake hub ing poros: Geser hub menyang poros, priksa manawa bolongan hub pas pas menyang poros.

Nyelarasake hub lan keyway: Puter hub nganti keyway sejajar karo tombol ing poros.

Ngencengi ngawut-awut pesawat: Ngencengi ngawut-awut pesawat ing hub nggunakake kunci torsi. Kenceng ing pola salib kanggo mesthekake tekanan ing poros.

Priksa keselarasan: Gunakake indikator dial kanggo mriksa keselarasan poros lan hub. Nggawe pangaturan sing perlu kanggo mesthekake yen hub wis didadekake siji mlaku.

Ngamanake hub: Sawise hub wis didadekake siji, ngencengi ngawut-awut pesawat maneh kanggo Nilai torsi dianjurake.

Pasang sabuk: Pasang sabuk ing hub lan katrol utawa sprocket ing mburi drive liyane.

Tes drive: Uripake drive lan priksa operasi sing bener. Rungokake swara utawa geter sing ora biasa, lan gawe pangaturan sing dibutuhake.

Pemasangan Hub Baja Tipe "B".

Tipe "B" Steel Hub Vs Taper Bored Bolt-On Hub

Loro-lorone Tipe "B" baja hub lan taper bolt bolt-on hub digunakake ing sistem transmisi daya kanggo nyambungake shafts lan komponen liyane. Kene sawetara beda antarane loro:

(1) Desain: Tipe "B" hub baja dirancang kanggo pas menyang poros karo keyway lan diamanake ing panggonan karo ngawut-awut pesawat. Taper bolt bolt-on hub, ing tangan liyane, dirancang kanggo dipasang ing poros nggunakake bushing tapered, kang bisa tightened karo bolts.

(2) Instalasi: Nginstal hub baja Tipe "B" mbutuhake keyway ing poros, nalika taper bolt bolt-on hub ora mbutuhake keyway a. Nanging, mbutuhake bolongan tapered kanggo bushing.

(3) Fleksibilitas: Tipe "B" baja hub kurang fleksibel saka taper bolt bolt-on hub. Iki amarga Tipe "B" hub baja wis aman kanggo batang karo ngawut-awut pesawat, kang ora ngidini kanggo gerakan utawa imbuhan. Ing kontras, taper bolt bolt-on hub ngidini sawetara pangaturan lan gerakan amarga bushing tapered.

(4) Kasedhiyan: Hub baja Tipe "B" kasedhiya lan bisa ditemokake ing pirang-pirang ukuran standar. Taper bolt bolt-on hub, Nanging, bisa uga kurang umum lan mbutuhake pesenan khusus.

(5) Biaya: Tipe hub baja "B" umume luwih murah tinimbang hub bolt-on taper. Iki amarga Tipe "B" baja hub mbutuhake mesin kurang lan kurang Komplek ing desain.

Hub Baja Tipe B Taper bosen Bolt-On Hub
Hub Baja Tipe "B". Taper bosen Bolt-On Hub

Diowahi dening Yjx