0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item
Pilih Page

Hub Wheel

A hub wheel bener unsur cast utawa machined logam sing lenggah ing antarane penundaan kendaraan lan uga setir. Hub nyambungake poros menyang setir lan, kanthi dhukungan bantalan, mbantu muter kanthi lancar.
Hub kalebu pelek ing Rampung siji kanggo soyo tambah rotor brake utawa brake drum bebarengan karo rodha. Rampung liyane nduweni bantalan roda ing utawa ndhuwur hub. Flange sing dipasang bisa uga dipasang ing ros-rosan setir.
Ing sawetara hub, poros drive bisa dipasang ing tengah. Mobil liyane bisa uga duwe rotor rem utawa drum rem sing digabung karo hub roda.

Apa rakitan wheel hub?

hub setir

Pisanan, perakitan hub ngamanake roda menyang kendharaan lan ngidini roda bisa muter kanthi bebas, supaya sampeyan bisa setir kanthi aman.
Majelis hub wheel uga penting kanggo Sistem Rem Anti-kunci (ABS) lan Sistem Kontrol Traksi (TCS). Saliyane bantalan, rakitan hub roda ngemot sensor kacepetan roda sing ngontrol sistem rem ABS kendaraan. Sensor terus komunikasi kacepetan rotasi saben wheel menyang sistem kontrol ABS. Ing kahanan rem darurat, sistem nggunakake informasi iki kanggo nemtokake apa rem anti-kunci dibutuhake.
Sistem kontrol traksi kendaraan sampeyan uga beroperasi nggunakake sensor roda ABS. Minangka tambahan saka sistem rem anti-kunci, sistem TCS lan sistem ABS bisa bebarengan kanggo mbantu njaga kontrol kendaraan. Yen sensor iki gagal, bisa kompromi sistem rem anti-kunci lan sistem kontrol traksi.