0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item
Pilih Page

WP seri worm gearboxes

Reducer seri WP, cacing digawe saka baja 45 # liwat pangolahan perawatan panas, lan gear cacing dibuwang nganggo tembaga timah. Nduwe resistance nyandhang apik, utamané pinunjul ing kapasitas prewangan, lan utamané ditrapake kanggo drive abang macem-macem peralatan mechanical kayata plastik, metalurgi, wedang, pertambangan, hoisting lan transportasi, lan construction kimia.

Kothak gear cacing wesi - Dimensi Inch

 

Seri UY
Seri QY
Seri WY
Seri WDY
Seri DSY
Seri WDKY
Seri WOY
Seri WDKOY
Seri AY

Dhaptar kothak gear cacing wesi-Dimensi Metrik

Mangga konfirmasi paramèter ing ngisor iki sadurunge tuku

  1.  Mangga konfirmasi model lan ukuran sing dibutuhake;
  2. Mangga konfirmasi rasio kacepetan reducer;
  3.  Mangga konfirmasi arah aksial.

Reducer kacepetan tunggal

rasio: 1/5-1/60

WPA WPDA WPKA WPDKA
WPS Wpds WPKS WPDKS
WPO WPDO WPZ WPDZ
WPX WPDX WPKZ WPDKZ

Reducer kacepetan pindho

rasio: 1/100-1/3600

WPEA WPEDA WPEKA WPEDKA WPES
WPEDS WPEKS WPEDKS WPEO WPEDO
WPWEDO WPWEO WPEX WPEDX WPWEKO
WPWEDKO WPWE WPWED WPWEK WPWEDK

 

Ngurangi kacepetan universal

rasio: 1/5-1/60

WPW WPWD WPWK WPWDK WPWA
WPWDA WPWKA WPWDKA WPWS WPWDS
WPWKS WPWDKS WPWO WPWDO WPWKO
WPWDKO WPWX WPWDX WPWKT WPWDKT
WPWT WPWDT WPWKV WPWDKV WPWV
WPWDV

Fitur gearbox cacing wesi

1. Transmisi stabil, getaran kurang, impact lan gangguan, rasio abang gedhe, versatility sudhut, lan bisa digunakake karo macem-macem peralatan mechanical.
2. Rasio transmisi gedhe bisa dipikolehi kanthi transmisi siji-tataran, lan struktur kasebut kompak. Umume jinis reducer duwe kinerja ngunci diri sing apik, lan piranti rem bisa disimpen kanggo peralatan mekanik kanthi syarat rem.
3. Mundhut gesekan meshing antarane Utas cacing lan lumahing waos saka pindah cacing iku gedhe, supaya efficiency transmisi luwih murah tinimbang pindah, lan iku gampang kanggo panas lan suhu luwih.
4. Syarat sing luwih dhuwur kanggo ndhuk lan adhem.
5. Kompatibilitas apik, gear cacing lan cacing diprodhuksi miturut standar nasional, lan bantalan, asu laut lenga, etc kabeh bagean standar.

Kondisi kerja gearbox cacing wesi

1. Kacepetan cacing reducer gear cacing ora bakal ngluwihi 1500r / min.
2. Suhu lingkungan kerja yaiku - 40 ℃ - + 40 ℃. Nalika suhu lingkungan kerja luwih murah tinimbang 0 ℃, lenga pelumas digawe panas nganti ndhuwur 0 ℃ sadurunge miwiti. Nalika suhu lingkungan kerja luwih dhuwur tinimbang 40 ℃, langkah-langkah pendinginan ditindakake.
3. Poros inlet saka reducer gear cacing bisa muter maju lan mundur.
◆ Pancegahan:
1. Worm gear shaft ora bisa digunakake minangka input shaft.
2. Mesin ora diisi bahan bakar nalika ninggalake pabrik. Iku mung bisa dilakokno sawise nambah lenga mesin cukup.
3. Sing cocog Motor (yaiku daya) ora bakal ngluwihi nilai kasebut ing nameplate.
4. Yen pangguna pengin ngganti arah poros, bisa mbusak loro tutup mburi saka batang ngisor, njupuk metu batang cacing lan nyetel dening 180. Muat. Poros kapindho bisa didorong alon-alon kanggo nggawe bolong.