0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item

Pengurangan Kacepetan & Gearboxes

 Reducer kacepetan & pabrikan gearbox

Hangzhou tau-daya transmisi Co., Ltd. adhedhasar ing Hangzhou lan nglayani pelanggan. Wiwit diadegake, perusahaan wis setya ngembangake lan ngasilake produk seri transmisi efisiensi tinggi. Kita tansah netepi konsep wirausaha "pusat pelanggan, berorientasi kualitas, inovasi lan berorientasi pembangunan" lan "nglayani masyarakat, entuk manfaat lan ngembangake." Mboko sithik nggedhekake pasar lan ekspor menyang Asia Tenggara, Eropa, Amerika, lan pasar jaban rangkah liyane, lan duwe reputasi dhuwur ing lapangan transmisi daya.

Reducer Kacepetan & Gearboxes ep HZPT mic hd 2 2
Reducer Kacepetan & Gearboxes ep 0. gearbox cacing d 3

Perusahaan kasebut utamane ngasilake papat reducer gear R / S / K / F, reducer gear cacing seri RV, gearbox heliks, gearbox cycloidal, reducer planet, lan reducer planet presisi. Bisa dicocogake karo motor y (Y2) biasa, motor B (Yb) bledosan, motor DC Z, motor rem e (YEJ), motor frekuensi variabel v (YVP), motor rem frekuensi variabel, motor track g, lan macem-macem motor servo kanggo sambungan non-standar.
Perusahaan nganggo skema desain kombinasi modular lan netepake sistem manajemen parameter digital, nggawe produk luwih bisa ditrapake lan stabil. Produk tunggal utawa gabungan bisa nyukupi kabutuhan pelanggan sing beda. Produk kasebut akeh digunakake ing metalurgi, pertambangan, bahan bangunan, galangan kapal, petrokimia, aeroangkasa, panganan, medis, kemasan, transportasi, tekstil, nggawe kertas, mesin umum, lan lapangan liyane. Produk perusahaan didol ing saindenging jagad lan diekspor menyang Asia Tenggara, Eropa, Amerika, lan negara lan wilayah liyane. Nyedhiyakake pilihan sing stabil lan ekonomis kanggo aplikasi drive supaya produksi luwih lancar lan kinerja sampeyan luwih apik!

 ▍Kotak gear cacing

Reducer Kacepetan & Gearboxes ep worm gearbox 0
Reducer Kacepetan & Gearboxes ep wp series gearbox 0
Reducer Kacepetan & Gearboxes ep screw jack 0
Reducer Kacepetan & Gearboxes ep VF gearboxes 0 1

seri RV

Seri WP

seri SWL

seri VF

 ▍Kotak gear heliks

Pengurangan Kacepetan & Gearboxes
Reducer Kacepetan & Gearboxes ep hb seri
Reducer Kacepetan & Gearboxes BKM
Reducer Kacepetan & Gearboxes ep rc series gearbox 4

Seri R/F/K/S

Seri HB

BKM seri

seri RC

Reducer Kacepetan & Gearboxes ep SMR gearbox 1
Reducer Kacepetan & Gearbox ep TA gearbox 3

SMR seri

seri TA

 ▍Kotak gear cycloidal

Reducer Kacepetan & Gearboxes ep Cycloidal gearbox 14 2
Reducer Kacepetan & Gearboxes ep Cycloidal gearbox 1
Reducer Kacepetan & Gearboxes ep Cycloidal gearbox 12
Reducer Kacepetan & Gearboxes ep Cycloidal gearbox 11

BL/XL flange vertikal dipasang tipe poros ganda

BW / XW baseboard horisontal dipasang jinis poros pindho 

BLD/XLD flange vertikal dipasang motor jinis sambungan langsung

BWD/XWD baseboard horisontal dipasang motor jinis sambungan langsung

 ▍Kotak gear planet

Reducer Kacepetan & Gearboxes ep Reducer planet 14
Reducer Kacepetan & Gearboxes ep Planetary Gearboxes Kanggo Feed
Reducer Kacepetan & Gearboxes ep 17 Reducer planet 1 2
Reducer Kacepetan & Gearboxes ep 18 Reducer slewing 3 2
Reducer Kacepetan & Gearboxes ep inline planetary reducer 0 2

Gearbox planet presisi dhuwur

Gearbox planet kanggo mixer feed

Travel drive / Winch drive

Drive Slew

Inline gear reducer

 ▍Kotak gear liyane

REDUCER (KASUS ALUMINIUM)

WJ Series Reducer Kecepetan Cacing

WJ40, WJ49, WJ62, WJ87

Unit Pengurangan Kacepetan Cacing NMRV-NRV

025, 030,040,050,063,075,090,110,130

Unit Gir Cacing Gabungan

NMRV / NMRV 030 + 040, 030 + 050, 030 + 063, 040 + 075, 040 + 090, 050 + 110, 063 + 130

PELBAGAI

TXF Series Planet Cone-disk Stepless Speed ​​Variator

TXF005 / 071, TXF010 / 80

UD Series Plant Cone-disk Stepless Speed ​​Variator

UD0.18,UD0.25, UD0.37,UD0.55,UD0.75, UD1.1,UD1.5,UD2.2,UD3,UD4,UD5,UD7.5

REDUCER (CAS IRON CASE)

Peredam gir cacing kacepetan siji (RATIO 1 / 10-1 / 60)

WPA, WPS, WPO, WPX, WPDA, WPDS, WPDO, WPDX, WPKA, WPKS

Peredhot gir cacing kacepetan Doulbe (RATIO 1 / 100-1 / 3600)

WPEA, WPEDA, WPEDS, WPEDO, WPEO, WPWEA, WPWEDO, WPWEKO, WPWEDA, WPWEO, WPWEDKO, WPWEKA, WPEKA, WPEDKA, WPWEDKA

Peredam kacepetan universal (RATIO 1 / 10-1 / 60)

WPW, WPWA, WPWS, WPWO, WPWK, WPWKA, WPWKS, WPWX, WPWDA, WPWDS, WPWKO, WPWDKA, WPWDK, WPWDO, WPWDX, WPWDKO, WPWDKS, WPWDT

 Carane Pilih Gearbox?

Informasi sing paling umum digunakake kalebu:

  1. Kacepetan input lan tenaga kuda
  2. Kacepetan output sing dibutuhake utawa torsi output sing dibutuhake (sing bakal nemtokake rasio transmisi)
  3. Gunakake ciri; Jam saben dina, alam kejut utawa geter ing sistem
  4. Derajat beban suspensi
  5. Konfigurasi piranti, input poros utawa input bolongan kothong, output poros utawa output bolongan kothong
  6. Arah unit, contone, kanggo fitting worm gear, ndhuwur utawa ngisor cacing, poros horisontal utawa vertikal.
  7. bahan unik; Lapisan tahan korosi, omah stainless steel, lan poros

● Koefisien layanan
Titik wiwitan umume produsen gearbox yaiku kanggo nemtokake faktor layanan. Alat iki nyetel jinis input, jumlah jam panggunaan saben dina, lan masalah kejut utawa geter sing ana ing aplikasi kasebut. Aplikasi kanthi pengaruh sing ora teratur, kayata aplikasi grinding, mbutuhake faktor layanan sing luwih dhuwur tinimbang aplikasi kanthi muatan seragam. Kajaba iku, piranti sing digunakake intermiten bakal duwe koefisien sing luwih murah tinimbang piranti sing digunakake 24 jam saben dina.
● Tingkat layanan
Sawise faktor iki ditemtokake, iku nemtokake kategori layanan. Piranti sing didorong dening motor AC biasa nyopir konveyor kacepetan konstan kanthi muatan seragam sajrone 20 jam saben dina, lan level layanan biasane level 2.

Reducer Kacepetan & Gearboxes ep China Gearbox Produsen 1
Reducer Kacepetan & Gearboxes ep 0. gearbox cacing f

● nginstal
Ing titik iki, ukuran unit lan kapasitas wis ditetepake, supaya langkah sabanjure kanggo nemtokake karakteristik instalasi saka unit. Sanajan ana sawetara konfigurasi pemasangan standar, pabrikan gearbox nawakake macem-macem pilihan kanggo saben ukuran unit. Input flange karo bolongan kothong, digunakake kanggo motor C-pigura, digabungake karo poros output protruding ing sisih kiwa, bisa dadi cara instalasi paling umum, nanging ana akeh opsi liyane. Opsi kayata sikil sing dipasang ing ndhuwur utawa ngisor awak gearbox, output kothong, lan konfigurasi input lan output bisa uga. Kabeh produsen gearbox nyathet pilihan instalasi lan informasi dimensi ing katalog lan situs web.

● beban overhang
Sawise ukuran unit dipilih, katalog pabrikan gearbox utawa situs web bakal menehi nilai beban overhang maksimal sing diidini kanggo unit tartamtu. Yen beban ing aplikasi luwih dhuwur tinimbang nilai sing diidini, bisa uga kudu nambah ukuran gearbox kanggo nimbang beban overhung.

● Pelumas, segel, lan motor
Sawise ukuran unit lan konfigurasi rampung, isih ana sawetara langkah sing kudu ditanggulangi. Umume manufaktur nawakake pilihan kanggo ngirim gearbox sing diisi minyak pelumas (kanggo umume pabrikan, kosong kanthi standar lan supaya pelanggan ngisi ing situs kasebut). Sawetara manufaktur nyaranake nggunakake pesawat liya saka segel kanggo aplikasi sumbu-mudhun vertikal. Pungkasan, amarga akeh gearbox sing pungkasane dipasang ing motor C-frame, akeh produsen uga bakal nyedhiyakake layanan kanggo nggabungake motor menyang kotak gear lan komponen kapal minangka unit siji.

Speed ​​Reducer & Gearboxes ep 2. A uga lubricated gearbox Handbook

Nuduhake asil 1-30 saka 256

Skenario aplikasi gearbox lan reducer

Penanganan kayu kertas Kertu Reducer & Gearbox Cepet

Kothak kanggo Penanganan Kayu

Pengalaman puluhan taun ing desain lan pabrik teknologi transmisi daya mekanik kanggo aplikasi serat, kertas lan jaringan njamin manawa kita minangka pemasok Gearbox sing dipercaya kanggo aplikasi penanganan kayu.

Gearbox kanggo Kimia & Mekanik Pulping

Gearbox kanggo pulping kimia digunakake kanggo bahan sing kudu kuat utawa dikombinasikake karo pulp mekanik kanggo menehi ciri produk tambahan. Masak, ngumbah, pemutih lan nyaring drive minangka kunci kanggo proses iki lan nyedhiyakake sistem gir sing kuat kanggo aplikasi kasebut.
Kacepetan Reducer & Gearbox pulping kimia lan mekanik
Kacepetan Reducer & Gearboxes murah

Gearbox kanggo Recovery Kimia

Gearbox kanggo Ditandhani karo keandalan operasional lan efisiensi tinggi, solusi drive HZPT nawakake performa maksimal sajrone kabeh siklus proses peralatan kimia sampeyan.

Gearbox kanggo Preparation Stock

Kita ngirim macem-macem solusi drive mekanik kanggo saben tahap persiyapan stok. Kanggo mesthekake kinerja sing optimal, kothak gir kita disesuaikan karo aplikasi khusus para pelanggan kanggo asil maksimal lan kasedhiyan proses.

Preparasi saham Reducer Speed ​​& Gearboxes
Daur ulang Kecepetan & Gearbox

Gearbox kanggo Daur Ulang

Kothak gir daur ulang serat kita disesuaikan karo syarat lan siklus tugas saben aplikasi. Direkayasa kanggo ngasilake kinerja sing optimal, drive pulper drum bisa diwenehake minangka solusi siji sing dioptimalake, utawa komponen individu.

Gearbox kanggo Nggawe Kertas

Mlaku kanthi kacepetan, mesin kertas lan papan sing super dhuwur nuntut cedhak operasi unit gir lan kudu linuwih.

Reducer Kacepetan & Gearboxes rampung
Produksi panel Reducer Kacepetan & Gearboxes

Gearbox kanggo Produksi papan panel

Sistem gir kinerja dhuwur para insinyur HZPT kanggo aplikasi pers, tanggalan lan pengering terus-terusan sing digunakake ing produksi panelboard.

Gearbox kanggo Produksi Jaringan

Mesin jaringan biasane nuntut aplikasi lan HZPT bangga dadi pabrikan utama girbox kanggo Yankee Cylinders.

Produksi jaringan Reducer Speed ​​& Gearboxes

Gearbox kanggo Rampung

Nelpon meh telung abad keahlian rekayasa gir industri, desain HZPT, nggawe lan ngasilake sistem drive sing luwih cepet lan ora bisa dilalekake kanggo ngrampungake aplikasi.

Gearbox Speed ​​Reducer - Rega, Fitur lan Spesifikasi Pangurangan Kacepetan

Gearbox reducer kecepetan minangka bagean saka reduksi kacepetan. Saiki, ana pitakonan ing kene apa sing diarani reducer kacepetan. Sejatine, iki biasane barang-barang mesin. Peredam yaiku kreta roda gigi inovatif utamane ing antarane mesin lan motor. Mbantu nyuda kacepetan mesin. 

Apa sampeyan golek kothak gir peredam kacepetan kanggo didol? Yen mangkono, mula ana macem-macem pabrikan sing bisa mbantu banget. Nanging sadurunge menehi hasil, sampeyan luwih dhisik kudu ngerti fitur, spek, lan rega reducer kacepetan. 

Jelajahi Spesifikasi lan Fitur

Nalika milih mesin, sampeyan mesthi milih sing paling apik saka opsi sing paling apik. Kahanan sing padha uga bisa dingerteni nalika milih reducer. Dadi, sampeyan kudu nganggep fitur lan spesifikasi sing padha. Cara kanggo ngevaluasi fitur mesin utawa piranti yaiku mriksa review. 

Ya, kanthi mriksa ulasan, sampeyan bisa kanthi gampang ngerti pro lan kontra piranti. Yen sampeyan ngerti babagan aspek positif lan negatif produk, sampeyan mesthi bisa milih sing tepat. Dadi, yen sampeyan ora gelem mratobat babagan keputusan sampeyan, sampeyan kudu eling. Kanthi mbukak sawetara ulasan babagan eksportir gir gear reducer, sampeyan bisa kanthi gampang ngerti pilihan sing bener. 

Regane Vs Kualitas 

Nanging, pancen sampeyan kudu terus nimbang rega reducer, nanging ora ateges sampeyan kudu ora nggatekake kualitas produk. Ya, kualitas minangka pilihan sing mutusake kekiatan lan fungsi pungkasan piranti. Dadi, sampeyan kudu ngindhari produk sing regane murah supaya bisa ngirit sawetara dhuwit. Nanging, sampeyan kudu nimbang kualitas mesin. 

Ana macem-macem pabrikan & gearbox kacepetan paling cepet sing bisa mbantu milih produk kanthi label rega paling apik. Dadi, nalika nemtokake produk sing paling apik, sampeyan kudu njupuk rong poin kanggo rega lan kualitas pertimbangan. Goleki produk sing paling apik sing bisa cocog karo anggaran sampeyan.

Pabrikan Paling Apik Bisa Mbantu Sampeyan Pilih Gearbox sing Tepat 

Yen sampeyan pengin milih kothak gir paling apik, luwih dhisik milih pabrikan gir gear reducer paling cepet. Saiki, ana pitakon ing kene: kepiye ngerti babagan pabrikan sing paling apik? Kanggo iki, sampeyan kudu nggoleki kekuwatan internet. Kanthi riset kanthi online, sampeyan bisa nggawe dhaptar manufaktur top online. Yen duwe dhaptar pabrikan paling online, sampeyan kudu mriksa sawetara produk lan tawaran kanggo njupuk keputusan tuku pungkasan.

Yen sampeyan isih bingung kepiye milih pabrikan sing paling apik, sampeyan ora kudu golek liya ing Torquetrans.com. Iki minangka papan sing paling apik kanthi online sing bisa mbantu sampeyan njelajah macem-macem produk sing bisa dipilih. 

Yen sampeyan pengin ngerti luwih akeh babagan nyuda kothak gir, sampeyan kudu kontak karo kita. Kanggo iki, sampeyan kudu ngunjungi kaca kontak.

Products:

Gerbang heliks dipasang ing gir
Reduksi & Gearmotor Poros Gantung
poros kothong
Reduksi Heliks In-Line
Kothak gir planet planet Series
Gear, reducl backlash sithik, Gearheads sudut tengen mburi murah, Gear & Engineering, gearmotor, gearmotor, motor gir, motor gir, reducer, reducer, reducer gear, reducer motor gir, dc motor, dc motor, motor pmdc, motor pmdc, iec motor, motor iec, motor gir ac, motor gir dc, motor gir poros paralel, gearmotor poros paralel, motor gir sudut kanan, gearmotor sudut kanan, gir, gearhead, head gear, case gir, konsentris, planet
Gearmotor Poros AC
Gearmotor Angle Kanan AC
DC Gearmotor Poros Podo
DC Gearmotor Angle Kanan
AC Motors
DC Motors
Gear Reducers
Aksesoris AC
Aksesoris DC
Gear, gear, bantalan, pengurangan kacepetan, reducer kacepetan gear cacing, motor, kopling, kopling, drive, transmisi daya, mekanik, pengontrol, pneumatik, heliks, listrik, inverter, washdown, rem, drive cacing, 700 Series, 600 Series, Seri 200, Seri 800, drive, DC, AC, motor, bevel, Colfax, Bost-Kleen, BostSpec, mesin kemasan, perunggu, Centric, gear drive, kopling, Colfax PT Group, pengontrol, komponen conveyor, listrik, drive gear tertutup , gear, gear box, inverter, material handling equipment, micro-controllers, miter and bevel gears, open gearing, planetary motor multiplier, spiral bevel, speed reducer, universal joints, worm drives, Cad drawings, food processing, design engineers

kothak gir, kothak gir, gir lan kothak, gearhead, reducer kecepatan, reducer gir, drive drive, gir planet, gear box metal, gear box steetwood, gear box steering, 3 gear box metal solid, head angle right, sudut gear box right, cuplikan kothak gir

Gearboxes
Kothak Gantung Gunung Gantung || Kothak Gir Heliks || Kothak Gir Planet || || Kothak Gir Cacing || Kothak Gir Bevel || Kothak Gir Pangurangan || Kothak Gear Custom || Unit Clamp Taper Dipasang Poros || Satuan Konveyor Sekrup Dipasang || Aksesoris

Gir Industri:
Gir Cacing || Gir Bevel || Gir Planet || Gir Heliks || Gir Gundhule Hardened || Gir transmisi

Produk liyane: Timing Pulleys || Slewing ring || Sprockets

Gearbox Sudut Kanan | Worm Gear Box | kothak gear industri | Kothak Gear Custom | Worm Shaft lan Worm Gears drive | Rak lan Pinion Gir | Gir Bevel | Spur gears | Gir heliks | Gir Helical pindho | Roller Chain Sprockets | Helical lan Bevel Helical Gear Box

Gigi Otomotif Gigi Bevel Gigi Ngumpulake Gigi Gigi Geser Gigi Gigi Gir Gigi Gigi Gigi Heliks Gigi Gigi Industri Gigi Plastik Gigi Plastik Gigi Precision Sprockets Gigi Gigi Gigi Gigi Gigi

introduce

Reducer kacepetan, uga disebut gearbox lan gearheads, uga reducer gear lan sapiturute, kalebu seperangkat gear, shaft, lan bantalan sing dipasang ing pabrik ing omah pelumas sing ditutup. Reducer kacepetan kasedhiya ing macem-macem ukuran, kapasitas lan rasio kacepetan. Tugase yaiku ngowahi input sing diwenehake dening penggerak utama (biasane motor listrik) dadi output RPM sing luwih murah lan torsi sing luwih dhuwur.

Spesifikasi kinerja penting sing kudu dipikirake nalika nggoleki kothak gir lan gearhead kalebu rasio gir, torsi output, daya input maksimum, lan kacepetan input maksimum. Rasio umume ditemtokake ing X: 1, yen X minangka bilangan bulat. Mula, rasio 5: 1 ditemtokake dadi 5. Rasio 5: 1 tegese input motor 1750 RPM diowahi dadi 350 RPM. Rating HP input reduker nuduhake ukuran mover prima maksimum sing dirancang kanggo ditangani. Nglangkungi kacepetan input maksimum bisa nyebabake "churning" minyak, sing bakal ngrusak umur reduksi kacepetan.

Pangaturan gir kanggo gearbox lan gir kalebu kalebu spur, helical, planet, harmoni, worm, bevel, lan cycloidal. Gir spur yaiku gir sing untu lurus lan sejajar karo poros puteran. Iki apik kanggo poros paralel. Gir helical yaiku gir kanthi untu sing muter ing gir kasebut. Dheweke padha karo gir spur, nanging luwih akeh kontak lan luwih tenang. Gir planet entuk jenenge saka kemiripan karo tata surya. Peredam planet bisa dirancang nganggo gir utawa set kerucut planet. Ing peredam gir planet, gir planet muter ing gir matahari. Poros input muterake gir srengenge. Saben gir planet kanthi bebarengan nggunakake torsi kanggo anggota planet sing muter banjur ngetrapake torsi menyang poros output (sisih mburi). Pangurangan kerucut planet bisa digunakake kanthi prinsip sing padha, nggunakake disk input, cincin kontrol, lan kreta listrik kerucut planet, dudu set gir Gigi harmoni nggunakake gir bersarang ing garis bunder, ing njero fleksibel lan ngemot rong untu luwih sithik. Saben sisih njero ngalih gir fleksibel anti arah jarum jam ing Circular Spline. Gir cacing yaiku poros input utas sing dipasang nganggo gir cacing sing dipasang ing poros output. Biasane digunakake kanggo sudhut sing bener. Gir bevel minangka gir sing dipasang kanthi tegak lurus, mula digunakake ing aplikasi sudhut tengen. Gir Mitre yaiku gir bevel kanthi rasio 1: 1. Dheweke ora digunakake kanggo nyuda kacepetan. Peredam sikloid nggunakake elemen muter (kayata pengikut cam) lan cam multilobe kanggo ngirim torsi lan nyuda kacepetan. Peredam sikloid bisa nyedhiyakake rasio pangurangan sing dhuwur kanthi reaksi punggung, akurasi dhuwur, lan kaku sing dhuwur. Fitur enggo bareng mbukak saka reduksi sikloid uga ngidini nahan beban kejut sing dhuwur.

Peredam kacepetan diarani gearhead yen dipasang ing motor kanthi langsung lan langsung, ora mung poros. Mula, peredam kacepetan (gearbox) liyane biasane ditambah karo poros banjur dipasang ing pangkalan. Kopling saka poros saka penggerak utama menyang poros input reducer kacepetan bisa ditindakake kanthi sawetara cara. Yen rong batang kasebut gegandhengan garan-garan-garan langsung, dibutuhake kopling. Yen ora gandhengan poros-poros, reducer kacepetan umume duwe "gaya quill" utawa poros berongga supaya poros penggerak utama dipasang. Kopling digawe nganggo clamping pinion gear utawa adaptor plate. Adaptor pasuryan NEMA khusus (jinis kopling) uga diproduksi kanggo ngilangi keprihatinan ukuran antarane motor lan girboks.

Konfigurasi input lan output kanggo girboks lan gearhead kalebu poros berongga, poros berongga, utawa kopling utawa bushing. Poros input siji bisa nyebabake pirang-pirang poros output. Poros output biasane sejajar lan sejajar. Nanging, ana sawetara konfigurasi unik sing ngidini balok offset bisa didorong kanthi kacepetan sing beda. Sawetara kothak gir lan gir bisa disedhiyakake karo lengen reaksi. Lengan reaksi nyegah omah reduker supaya ora muter nalika ora ana gunung utawa flensa dhasar. Alignment poros bisa sejajar garis, offset paralel, sudut tengen, lan poros sudut sudut non-tegak. Poros bisa uga didadekake vertikal. Supaya batang bisa orientasi ing posisi vertikal, kudu dipikirake babagan pelumasan.

Link kanca:

kothak gir 1   motor sing dienggo