0086-571-88220973 / 88220971 [email dilindhungi]
0 Item

Pengurangan Kacepetan & Gearboxes

Skenario aplikasi gearbox lan reducer

Penanganan kayu kertas Kertu Reducer & Gearbox Cepet

Kothak kanggo Penanganan Kayu

Pengalaman puluhan taun ing desain lan pabrik teknologi transmisi daya mekanik kanggo aplikasi serat, kertas lan jaringan njamin manawa kita minangka pemasok Gearbox sing dipercaya kanggo aplikasi penanganan kayu.

Gearbox kanggo Kimia & Mekanik Pulping

Gearbox kanggo pulping kimia digunakake kanggo bahan sing kudu kuat utawa dikombinasikake karo pulp mekanik kanggo menehi ciri produk tambahan. Masak, ngumbah, pemutih lan nyaring drive minangka kunci kanggo proses iki lan nyedhiyakake sistem gir sing kuat kanggo aplikasi kasebut.
Kacepetan Reducer & Gearbox pulping kimia lan mekanik
Kacepetan Reducer & Gearboxes murah

Gearbox kanggo Recovery Kimia

Gearbox kanggo Ditandhani karo keandalan operasional lan efisiensi tinggi, solusi drive HZPT nawakake performa maksimal sajrone kabeh siklus proses peralatan kimia sampeyan.

Gearbox kanggo Preparation Stock

Kita ngirim macem-macem solusi drive mekanik kanggo saben tahap persiyapan stok. Kanggo mesthekake kinerja sing optimal, kothak gir kita disesuaikan karo aplikasi khusus para pelanggan kanggo asil maksimal lan kasedhiyan proses.

Preparasi saham Reducer Speed ​​& Gearboxes
Daur ulang Kecepetan & Gearbox

Gearbox kanggo Daur Ulang

Kothak gir daur ulang serat kita disesuaikan karo syarat lan siklus tugas saben aplikasi. Direkayasa kanggo ngasilake kinerja sing optimal, drive pulper drum bisa diwenehake minangka solusi siji sing dioptimalake, utawa komponen individu.

Gearbox kanggo Nggawe Kertas

Mlaku kanthi kacepetan, mesin kertas lan papan sing super dhuwur nuntut cedhak operasi unit gir lan kudu linuwih.

Reducer Kacepetan & Gearboxes rampung
Produksi panel Reducer Kacepetan & Gearboxes

Gearbox kanggo Produksi papan panel

Sistem gir kinerja dhuwur para insinyur HZPT kanggo aplikasi pers, tanggalan lan pengering terus-terusan sing digunakake ing produksi panelboard.

Gearbox kanggo Produksi Jaringan

Mesin jaringan biasane nuntut aplikasi lan HZPT bangga dadi pabrikan utama girbox kanggo Yankee Cylinders.

Produksi jaringan Reducer Speed ​​& Gearboxes

Gearbox kanggo Rampung

Nelpon meh telung abad keahlian rekayasa gir industri, desain HZPT, nggawe lan ngasilake sistem drive sing luwih cepet lan ora bisa dilalekake kanggo ngrampungake aplikasi.

Gearbox Speed ​​Reducer - Rega, Fitur lan Spesifikasi Pangurangan Kacepetan

Gearbox reducer kecepetan minangka bagean saka reduksi kacepetan. Saiki, ana pitakonan ing kene apa sing diarani reducer kacepetan. Sejatine, iki biasane barang-barang mesin. Peredam yaiku kreta roda gigi inovatif utamane ing antarane mesin lan motor. Mbantu nyuda kacepetan mesin. 

Apa sampeyan golek kothak gir peredam kacepetan kanggo didol? Yen mangkono, mula ana macem-macem pabrikan sing bisa mbantu banget. Nanging sadurunge menehi hasil, sampeyan luwih dhisik kudu ngerti fitur, spek, lan rega reducer kacepetan. 

Jelajahi Spesifikasi lan Fitur

Nalika milih mesin, sampeyan mesthi milih sing paling apik saka opsi sing paling apik. Kahanan sing padha uga bisa dingerteni nalika milih reducer. Dadi, sampeyan kudu nganggep fitur lan spesifikasi sing padha. Cara kanggo ngevaluasi fitur mesin utawa piranti yaiku mriksa review. 

Ya, kanthi mriksa ulasan, sampeyan bisa kanthi gampang ngerti pro lan kontra piranti. Yen sampeyan ngerti babagan aspek positif lan negatif produk, sampeyan mesthi bisa milih sing tepat. Dadi, yen sampeyan ora gelem mratobat babagan keputusan sampeyan, sampeyan kudu eling. Kanthi mbukak sawetara ulasan babagan eksportir gir gear reducer, sampeyan bisa kanthi gampang ngerti pilihan sing bener. 

Regane Vs Kualitas 

Nanging, pancen sampeyan kudu terus nimbang rega reducer, nanging ora ateges sampeyan kudu ora nggatekake kualitas produk. Ya, kualitas minangka pilihan sing mutusake kekiatan lan fungsi pungkasan piranti. Dadi, sampeyan kudu ngindhari produk sing regane murah supaya bisa ngirit sawetara dhuwit. Nanging, sampeyan kudu nimbang kualitas mesin. 

Ana macem-macem pabrikan & gearbox kacepetan paling cepet sing bisa mbantu milih produk kanthi label rega paling apik. Dadi, nalika nemtokake produk sing paling apik, sampeyan kudu njupuk rong poin kanggo rega lan kualitas pertimbangan. Goleki produk sing paling apik sing bisa cocog karo anggaran sampeyan.

Pabrikan Paling Apik Bisa Mbantu Sampeyan Pilih Gearbox sing Tepat 

Yen sampeyan pengin milih kothak gir paling apik, luwih dhisik milih pabrikan gir gear reducer paling cepet. Saiki, ana pitakon ing kene: kepiye ngerti babagan pabrikan sing paling apik? Kanggo iki, sampeyan kudu nggoleki kekuwatan internet. Kanthi riset kanthi online, sampeyan bisa nggawe dhaptar manufaktur top online. Yen duwe dhaptar pabrikan paling online, sampeyan kudu mriksa sawetara produk lan tawaran kanggo njupuk keputusan tuku pungkasan.

Yen sampeyan isih bingung kepiye milih pabrikan sing paling apik, sampeyan ora kudu golek liya ing Torquetrans.com. Iki minangka papan sing paling apik kanthi online sing bisa mbantu sampeyan njelajah macem-macem produk sing bisa dipilih. 

Yen sampeyan pengin ngerti luwih akeh babagan nyuda kothak gir, sampeyan kudu kontak karo kita. Kanggo iki, sampeyan kudu ngunjungi kaca kontak.

Products:

Gerbang heliks dipasang ing gir
Reduksi & Gearmotor Poros Gantung
poros kothong
Reduksi Heliks In-Line
Kothak gir planet planet Series
Gear, reducl backlash sithik, Gearheads sudut tengen mburi murah, Gear & Engineering, gearmotor, gearmotor, motor gir, motor gir, reducer, reducer, reducer gear, reducer motor gir, dc motor, dc motor, motor pmdc, motor pmdc, iec motor, motor iec, motor gir ac, motor gir dc, motor gir poros paralel, gearmotor poros paralel, motor gir sudut kanan, gearmotor sudut kanan, gir, gearhead, head gear, case gir, konsentris, planet
Gearmotor Poros AC
Gearmotor Angle Kanan AC
DC Gearmotor Poros Podo
DC Gearmotor Angle Kanan
AC Motors
DC Motors
Gear Reducers
Aksesoris AC
Aksesoris DC
Gir, gir, bantalan, pengurangan kecepatan, peredam kecepatan cacing, motor, kopling, kopling, drive, transmisi listrik, mekanik, pengendali, pneumatik, heliks, listrik, inverter, pencuci, rem, drive worm, 700 Series, 600 Series, 200 Series, 800 Series, drive, DC, AC, motor, bevel, Colfax, kert-Kleen, kertSpec, mesin kemasan, tembaga, Centric, drive drive, kopling, Colfax PT Group, pengendali, komponen konveyor, listrik, drive gir tertutup , gir, kotak gir, inverter, peralatan penanganan material, kontroler mikro, gir mitre lan bevel, gearing terbuka, multiplier motor planet, bevel spiral, peredam kecepatan, sendi universal, drive worm, gambar Cad, ngolah panganan, insinyur desain

kothak gir, kothak gir, gir lan kothak, gearhead, reducer kecepatan, reducer gir, drive drive, gir planet, gear box metal, gear box steetwood, gear box steering, 3 gear box metal solid, head angle right, sudut gear box right, cuplikan kothak gir

Gearboxes
Kothak Gantung Gunung Gantung || Kothak Gir Heliks || Kothak Gir Planet || || Kothak Gir Cacing || Kothak Gir Bevel || Kothak Gir Pangurangan || Kothak Gear Custom || Unit Clamp Taper Dipasang Poros || Satuan Konveyor Sekrup Dipasang || Aksesoris

Gir Industri:
Gir Cacing || Gir Bevel || Gir Planet || Gir Heliks || Gir Gundhule Hardened || Gir transmisi

Produk Liyane: Timing Pulleys || Ringgit Slewing || Sprockets

Kothak Angle Kanan | Kothak Gir Cacing | Kothak gir industri | Kothak Gear Khusus | Poros Cacing lan Cacing Gir | Rack lan Gir Pinion | Gir Bevel | Gir gir | Gir heliks | Gir Helical Ganda | Roket Rantai Roda | Kothak Heliks Heliks lan Bevel

Gigi Otomotif Gigi Bevel Gigi Ngumpulake Gigi Gigi Geser Gigi Gigi Gir Gigi Gigi Gigi Heliks Gigi Gigi Industri Gigi Plastik Gigi Plastik Gigi Precision Sprockets Gigi Gigi Gigi Gigi Gigi

introduce

Peredhot kacepetan, uga diarani girboks lan gir gir, uga peredam gir dll., Kalebu serangkaian gir, poros lan bantalan sing dipasang ing pabrik ing omah pelumasi tertutup. Pangurangan kacepetan kasedhiya ing macem-macem ukuran, kapasitas lan rasio kacepetan. Tugasé yaiku ngonversi input sing diwenehake dening penggerak utama (biasane motor listrik) dadi output RPM sing luwih murah lan torsi sing luwih dhuwur.

Spesifikasi kinerja penting sing kudu dipikirake nalika nggoleki kothak gir lan gearhead kalebu rasio gir, torsi output, daya input maksimum, lan kacepetan input maksimum. Rasio umume ditemtokake ing X: 1, yen X minangka bilangan bulat. Mula, rasio 5: 1 ditemtokake dadi 5. Rasio 5: 1 tegese input motor 1750 RPM diowahi dadi 350 RPM. Rating HP input reduker nuduhake ukuran mover prima maksimum sing dirancang kanggo ditangani. Nglangkungi kacepetan input maksimum bisa nyebabake minyak "churning", sing bakal ngrugekake panguripan reduksi kacepetan.

Pangaturan gir kanggo gearbox lan gir kalebu kalebu spur, helical, planet, harmoni, worm, bevel, lan cycloidal. Gir spur yaiku gir sing untu lurus lan sejajar karo poros puteran. Iki apik kanggo poros paralel. Gir helical yaiku gir kanthi untu sing muter ing gir kasebut. Dheweke padha karo gir spur, nanging luwih akeh kontak lan luwih tenang. Gir planet entuk jenenge saka kemiripan karo tata surya. Peredam planet bisa dirancang nganggo gir utawa set kerucut planet. Ing peredam gir planet, gir planet muter ing gir matahari. Poros input muterake gir srengenge. Saben gir planet kanthi bebarengan nggunakake torsi kanggo anggota planet sing muter banjur ngetrapake torsi menyang poros output (sisih mburi). Pangurangan kerucut planet bisa digunakake kanthi prinsip sing padha, nggunakake disk input, cincin kontrol, lan kreta listrik kerucut planet, dudu set gir Gigi harmoni nggunakake gir bersarang ing garis bunder, ing njero fleksibel lan ngemot rong untu luwih sithik. Saben sisih njero ngalih gir fleksibel anti arah jarum jam ing Circular Spline. Gir cacing yaiku poros input utas sing dipasang nganggo gir cacing sing dipasang ing poros output. Biasane digunakake kanggo sudhut sing bener. Gir bevel minangka gir sing dipasang kanthi tegak lurus, mula digunakake ing aplikasi sudhut tengen. Gir Mitre yaiku gir bevel kanthi rasio 1: 1. Dheweke ora digunakake kanggo nyuda kacepetan. Peredam sikloid nggunakake elemen muter (kayata pengikut cam) lan cam multilobe kanggo ngirim torsi lan nyuda kacepetan. Peredam sikloid bisa nyedhiyakake rasio pangurangan sing dhuwur kanthi reaksi punggung, akurasi dhuwur, lan kaku sing dhuwur. Fitur enggo bareng mbukak saka reduksi sikloid uga ngidini nahan beban kejut sing dhuwur.

Peredam kacepetan diarani gearhead yen dipasang ing motor kanthi langsung lan langsung, ora mung poros. Mula, peredam kacepetan (gearbox) liyane biasane ditambah karo poros banjur dipasang ing pangkalan. Kopling saka poros saka penggerak utama menyang poros input reducer kacepetan bisa ditindakake kanthi sawetara cara. Yen loro batang kasebut gegandhengan gandha-poros langsung, dibutuhake kopling. Yen ora gandhengan poros-poros, reducer kacepetan umume duwe "gaya quill" utawa poros berongga supaya poros penggerak utama dipasang. Kopling digawe nganggo clamping pinion gear utawa adaptor plate. Adaptor pasuryan NEMA khusus (jinis kopling) uga diproduksi kanggo ngilangi keprihatinan ukuran antarane motor lan girboks.

Konfigurasi input lan output kanggo girboks lan gearhead kalebu poros berongga, poros berongga, utawa kopling utawa bushing. Poros input siji bisa nyebabake pirang-pirang poros output. Poros output biasane sejajar lan sejajar. Nanging, ana sawetara konfigurasi unik sing ngidini balok offset bisa didorong kanthi kacepetan sing beda. Sawetara kothak gir lan gir bisa disedhiyakake karo lengen reaksi. Lengan reaksi nyegah omah reduker supaya ora muter nalika ora ana gunung utawa flensa dhasar. Alignment poros bisa sejajar garis, offset paralel, sudut tengen, lan poros sudut sudut non-tegak. Poros bisa uga didadekake vertikal. Supaya batang bisa orientasi ing posisi vertikal, kudu dipikirake babagan pelumasan.

Link kanca:

kothak gir 1   motor sing dienggo

Pin Iku on Pinterest

Share This