0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item

Variator Kacepetan

Variator yaiku piranti sing bisa ngganti parametere, utawa bisa ngganti parameter piranti liyane. Asring variator minangka alat transmisi daya mekanik sing bisa ngganti rasio gir kanthi terus-terusan (tinimbang langkah-langkah).

Variator Kacepetan Variator

Variator lan motorvariator kacepetan

Kanggo rating tenaga saka 0,15 nganti 9,2 kW.
Meneng, tanpa geter mlaku.
Efisiensi dhuwur.
Rotasi bidirectional.
Kontrol posisi handwhel ing sisih loro.
Kecepatan baleni maksimal: ± 0,5%
Kecepatan baleni kanthi min: ± 0,1%.
Sensitivitas regulaton: 0,5 rpm.
Casings (TX): paduan aluminium diecast.
Poros: kasus baja 20Cr hardened lan tempered sawise lemah> HRC60

Komponen internal: baja 100Cr6 sing dianggep panas.

Kabeh ukuran dicet nganggo bubuk epaloksi-poliester polong biru Ral 5010.

TXF Series Planet Cone-disk Stepless Speed ​​Variator

TXF005 / 071, TXF010 / 80

UD Series Plant Cone-disk Stepless Speed ​​Variator

UD0.18,UD0.25, UD0.37,UD0.55,UD0.75, UD1.1,UD1.5,UD2.2,UD3,UD4,UD5,UD7.5

Variator Kecepatan Variator 1
Variator Kecepatan Variator 2

Kerucut planet UDL Series & variator kacepetan kurang disk

Variator Kacepetan 20060925175609390

UDL 型号 标记

Model & panandha UDL

Variator Kacepetan 20060925175624750

Variator Kacepetan 20060925175636703

UDL 外形 尺寸

Ukuran UDL

Variator Kacepetan 20060925175649281