0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item
Sprockets ep 02 sprocket

 Macem-macem jinis sprockets

Sprockets ep 1. Sprocket hole standar 1

Sprocket bore standar

Sprockets ep 1. Sprocket conveyor 1
Sprocket ep 1. sprocket kunci lancip 1

Sprocket kunci lancip / lancip

Sprockets ep 1. Sprockets doule 1

Sprockets baris pindho

Sprockets ep 1. qd sprockets 1
Sprockets ep 1. sprockets ndhuwur datar 1

Sprocket ndhuwur datar

 

 Sprockets saka standar beda

Sprocket standar Eropa

Sprockets standar Amerika

Sprocket standar KANA Jepang

Sprockets Seri Eropa

Sprockets Seri Amérika

Sprockets Seri Jepang

 Produsen Sprocket sing dipercaya

HZPT (Hangzhou Ever-Power Transmission) yaiku pabrikan roda gigi, sproket, roda gigi cacing, flensa, rak peralatan lan pinion, spur gear, helical gear, gear shafts, bevel gear shafts, spline shafts, kopling set, lan sapiturute uga grosir lan eceran macem-macem standar gembong industri lan macem-macem bagean khusus-shaped. Bisa diproses lan disesuaikan miturut conto utawa gambar! Wiwit ngadeg, perusahaan wis entuk kapercayan lan dhukungan saka pelanggan kanthi kualitas apik lan layanan sing tulus. Kita ngarahake "ngupaya pangembangan ilmu lan teknologi, urip kanthi kualitas, golek keuntungan kanthi inovasi, lan ngupayakake nyedhiyakake produk sing apik lan layanan sing marem karo manajemen produksi sing progresif lan syarat kualitas sing ketat."

Sprockets ep spur gear 003
Sprockets ep HZPT mic hd 2 1

Layanan kita bisa nyedhiyani

1. Ngasilake strictly ngisor ukuran standar
2. Bahan: 1045 Baja / Baja Paduan / Baja tahan karat 304 & 316 
3. Standar: ANSI, DIN, JINS, ISO, KANA, Amerika Standar, utawa gambar pelanggan
4. Pilot bore, finish bore, taper bore, lan special bore. 
5. Permukaan sing padhang / presisi tinggi / Ireng / Dilapisi Elektroforetik
6. Perawatan panas canggih lan kerajinan perawatan permukaan
7. Kualitas paling apik lan rega kompetitif. 
8. Sugeng rawuh OEM / ODM 
9. Peralatan Pengolahan: Mesin Hobbing, Mesin Slotting, mesin bubut CNC, lan peralatan liyane.
10. Model Sprocket: Ngemot sprocket khusus miturut gambar pelanggan, sprocket standar (standar lan metrik Amerika).

Cara milih bahan sprocket

Materi sprocket kudu mesthekake yen untu duwe kekuatan sing cukup lan tahan nyandhang, saéngga permukaan waos sprocket umume diolah panas kanggo entuk kekerasan tartamtu

Tabel ing ngisor iki nuduhake cara perawatan panas lan kahanan sing ditrapake kanggo macem-macem bahan

Bahan perawatan panas Kekerasan permukaan waos Kahanan sing ditrapake:
15 #, 20 # Carburizing, quenching, tempering 50-60 HRC Z ≤ 25 sprocket kanthi beban impact
35 #

normalisasi

 

160-200HBS Z > sprocket
45#, 50#, ZG310-570 mateni, nesu 40-45HRC Sprocket wheel tanpa impact abot, getaran lan nyandhang resistance
15Kr, 20Kr Carburizing, quenching, tempering 50-60HRC Sprocket drive daya dhuwur kanthi Z < 25
40Cr, 35SiMn, 35CrMo mateni, nesu 40-50HRC Sprocket penting mbutuhake kekuatan dhuwur lan tahan nyandhang
A3, A5 welding annealing 140HBS Sprocket gedhe kanthi kacepetan medium-low lan daya medium
≥HT200 wesi cor abu-abu  mateni, nesu 260-280HBS Sprocket karo Z> 50

 

Spesifikasi penting sprocket

Informasi spesifikasi sprocket perakitan sprocket kasusun saka rong komponen utama: sprocket lan rantai. Sistem kasebut biasane ora bisa digunakake yen rong bagean ora bisa nglengkapi siji liyane. Nalika milih sprocket panggantos utawa ngrancang sprocket anyar lan perakitan chain, sawetara faktor kudu dianggep, kayata:

    Koleksi

    Macem-macem jinis sprocket duwe hub sing beda. Hub punika kekandelan tambahan sak piring tengah sprocket sing ora kalebu untu. American National Standards Institute (ANSI) wis nemtokake papat jinis sprocket utama:

    • A-Type sprocket mung piring tanpa kekandelan tambahan utawa hub. 
    • B-jinis sprocket karo hub ing sisih siji. 
    • C-jinis sprocket karo hub saka kekandelan padha ing loro-lorone saka piring. 
    • C-jinis nutup kerugian utawa D-jinis sprocket uga wis loro hub. Nanging, saben hub duwe kekandelan beda, nggawe sprocket asimetris.

    Jinis sing beda ngidini aplikasi sing beda. Contone, sprocket jinis A lan B cedhak karo peralatan, dene sprocket tipe C biasane luwih gedhe lan mbutuhake kekandelan sing luwih kenthel kanggo ndhukung bobot.

    Sprocket ep sprocket 2

    Gigi gingsul
    Sprocket bisa duwe untu sing amba utawa ciut, gumantung saka dawa pitch ing rantai sing kudu cocog. Rantai kanthi diameter pitch gedhe umume mbutuhake sprocket kanthi untu sing padha gedhe, dene ranté kanthi dawa sing luwih cilik ing antarane pusat roller-pin mbutuhake untu sing luwih cilik. Tooth pitch nuduhake jumlah untu saben inch.

    Bore ukuran 
    Bore sprocket yaiku bolongan ing tengah sprocket ing ngendi poros drive mlaku. Ngerti diameteripun poros mesthekake yen sprocket sing dipilih ora bakal duwe bolongan sprocket sing cilik banget utawa gedhe banget kanggo pas tanpa miring utawa slip.

    Sprockets jinis ep sprockets 1 03

    Jumlah saham
    Rantai minangka baris untu ing keliling sprocket. Akeh sprocket biasa sing siji untaian. Sprocket liyane bisa uga duwe sprocket pindho utawa telung, sing bisa nangkep loro utawa telung rantai bebarengan. Rantai multi-untai bisa nyopir luwih akeh torsi lan daya saka poros tengah umum.
    diameteripun Caliper
    Diameter caliper padha karo diameter ngisor. Iku ngukur diameteripun saka piring sprocket sing ora kalebu untu. Nalika operator ngganti sprocket karo untu rusak lan rusak, diameteripun caliper bisa dadi siji-sijine cara kanggo nemtokake ukuran sprocket.
    diameteripun hub
    Dhiameter hub ngukur diameter hub, yaiku, kekandelan tambahan saka piring peripheral saka bolongan tengah saka sprockets jinis B lan C.

    Kategori Produk

    Sprockets & platewheel standar Eropa

        Ora. Jeneng 

         Kisaran Jarak

             1 

     5,6,8,3 / 8 ″ -> 3 ″

             2 

        3/8 ″ —-> 2 ″

             3 

        3/8 ″ —-> 2

    Sprockets standar Amerika

      Koleksi

      Ora. Jeneng

       Kisaran Jarak

       A, B, C

           1

    5,6,8,3 / 8 ″ -> 3 ″

       A, B, C

           2

       3/8 ″ —-> 2 ″

       A, B, C

           3

       3/8 ″ —-> 2 ″

    Tipus sprocketsGambar sprockets3I5Sprocket tipecSprock sprock ~ 1Pambajak sprockets ~ 1Sendhang

     

    Standar Eropa Wis rampung Sprocket

    Sprockets bolongan sing kasedhiya kasedhiya kanthi untu sing atos, Keyway lan setcrews.

    American Standard Finished bore Sprocket - Type “BS”

    Sprockets bolongan sing kasedhiya kasedhiya kanthi untu sing atos, Keyway lan setcrews.

    Taper Lock Sprockets

      Ora. Jeneng 

            Kisaran Jarak

              1

              3/8 "-2"

              2

              3/8 "-1"

              3

              3/8 "-1"

    Sprockets "QD"

       Ora. Jeneng 

                   Kisaran Jarak

                        1

                     3/8 "-2"

                        2

                     3/8 "-1"

                        3

                     3/8 "-1"

    Sprockets Idler Standar Eropa (Bantalan diinstal)

    American Standard Idler Sprockets

    a. Bola bantalan sprockets    Untu sing kenceng Kacepetan dhuwur
    35BB20H, 40BB17H, 40BB18H, 50BB15H,
    50BB17H, 60BB13H, 60BB15H, 80BB12H
    b. Grojolan idler bushed perunggu
    31E20, 41E15, 51E15, 61E14

    Sprockets Pitch Ganda

    Koleksi

     

    Range Gigi

     

            C2040

         11 ~ 30

            C2042

           8 ~ 30

            C2050

         11 ~ 30

            C2052

          8 ~ 30

            C2060

         11 ~ 30

            C2062

           8 ~ 30

            C2080

         11 ~ 30

            C2082

           8 ~ 30

    Platewheel lan sprockets standar Eropa kanggo Chain conveyor

      Jarak

    roller

    Rentang untu

         20

        12

     12~ 40 

         30 

       15.88

     11 ~ 38 

         50

         25

       6 ~ 38

         50

        28 

       8 ~ 24

         50

        31

       6 ~ 38 

         50.8

        30

       8 ~ 28

         75

        25 

       8 ~ 25

         75

        31

       8 ~ 25

         100 

        25

       8 ~ 20 

         100

        31 

       8 ~ 20

         100

        40

       8 ~ 20 

    American Standard Double Sprockets

    Sprockets kanggo sprockets Meja Top

    Sprocket stainless steel

    Sprockets wesi cor

    Las ing sprockets

    Sprockets cepet

    Sprockets kanggo Rantai Teknik

    Sprockets conveyor standar 800 Amerika

    Sprockets khusus digawe acc. kanggo syarat pelanggan.

    Las Rapat Sprockets Hub

    Las Las Sprockets (ANSI)

    Sprockets DIN8196 Standar