0086-571-88220973 / 88220971 [email dilindhungi]
0 Item

Technical Support

Indeks Dhukungan Teknis 2
Indeks Dhukungan Teknis 4
Indeks Dhukungan Teknis 3
Indeks Dhukungan Teknis 1
Teknis Dhukungan teknis.h9
Indeks Dhukungan Teknis 5

Bal Dhukungan Teknis3 Dhukungan teknis kanggo Kopling

A. Katalog kabeh jinis Kopling

Bal Dhukungan Teknis3 Dhukungan teknis kanggo Sprockets

A. Katalog Sprockets (dimensi)

B. Informasi Teknis liyane kanggo sprockets (Toleransi, pilihan, njaga, atose, hub sing disaranake lsp)

Bal Dhukungan Teknis3 Dhukungan teknis kanggo V-pulleys

A. Katalog V-pulleys

B. Informasi Teknis Liyane kanggo V-pulleys (Toleransi, pilihan, njaga, lsp)

Bal Dhukungan Teknis3 Dhukungan Teknis kanggo Reducer

A. Katalog anyar saka reduker

B. Katalog lawas saka reduker

C. Instalasi reducer cacing & liya-liyane

Bal Dhukungan Teknis3 Dhukungan teknis kanggo Gir & Rak

A. Katalog Gir

B. Informasi Teknis Liyane kanggo gir Spur & Rak (Toleransi, seleksi, perawatan, lsp) (Standar Eropa)

C. Informasi teknis kanggo cacing lan roda cacing (Standar Eropa)

D. Informasi babagan gir bevel lan Gir bevel spiral (Standar Eropa)

E. Informasi teknis gir Helical (Standar Eropa)

F. Informasi teknis kanggo Racks (Standar Eropa)

Bal Dhukungan Teknis3 Dhukungan teknis kanggo wektu sing tepat

A. Katalog katrol Timing

Bal Dhukungan Teknis3 Dhukungan Teknis kanggo Bushes lan hub

A. Katalog Bushes lan hub

Bal Dhukungan Teknis3 Dhukungan teknis kanggo Chains

A. Katalog Rantai

B. Informasi Teknis Liyane kanggo Rantai (Toleransi, pilihan, njaga, lsp)

Bal Dhukungan Teknis3 Dhukungan Teknis Kanggo Kerah Batang

A. Katalog Kerah Batang

Bal Dhukungan Teknis3 Dhukungan Teknis kanggo Pangkalan Motor

A. Katalog Basis Motor

Tabel bahan nuduhake materi sing padha karo standar sing beda

Atose materi (sadurunge lan sawise perawatan panas)

Bobot Massa

Cara masang prewangan ing bagean kasebut

Cara ndandani produk nganti batang

Informasi teknis macem-macem jinis utas

Informasi teknis kanggo ngunci kumpulan

Luwih lengkap informasi diunggah !!

Dhukungan Dhukungan Teknis

Pin Iku on Pinterest

Share This