0086-571-88220973 / 88220971 [email dilindhungi]
0 Item

Pulley Sabuk Wektu

Pulley sabuk wektu kanthi bolong pilot

Koleksi

Untu No.

Koleksi

Untu No. 

XL 037

10 ~ 72

H 200

14 ~ 120

L 050

10 ~ 84

H 300

16 ~ 120

L 075

12 ~ 84

XH 200

18 ~ 120

L 100

12 ~ 84

XH 300

18 ~ 120

H 100

14 ~ 120

XH 400

18 ~ 120

H 150

14 ~ 120

Gigi untu sing standar

Koleksi

Untu No. 

MXL - 0.080 "

10 ~ 110

XL - 1/5 "

10 ~ 72

L - 3/8 "

10 ~ 30

Pulley sabuk wektu kanthi bores taper

Koleksi

Untu No. 

 Koleksi

Untu No. 

L 050

18 ~ 120

H 200

14 ~ 120

L 075

18 ~ 120

H 300

16 ~ 120

L 100

16 ~ 120

XH 200

18 ~ 120

H 100

14 ~ 120

XH 300

18 ~ 120

H 150

14 ~ 120

XH 400

18 ~ 120

Metric Pitch Timing belt pulleys kanthi pilot pilot

Koleksi

Untu No. 

 Koleksi

Untu No. 

T2.5 Kanggo jembaré sabuk 6mm

12 ~ 60

T10 Kanggo jembaré sabuk 32mm

12 ~ 60

T5 Kanggo jembaré sabuk 10mm

10 ~ 60

T10 Kanggo jembaré sabuk 50mm

12 ~ 60

T5 Kanggo jembaré sabuk 16mm

10 ~ 60

T20 Kanggo jembaré sabuk 32mm

18 ~ 72

T5 Kanggo jembaré sabuk 25mm

10 ~ 60

T20 Kanggo jembaré sabuk 50mm

18 ~ 72

T10 Kanggo jembaré sabuk 16mm

12 ~ 60

T20 Kanggo jembaré sabuk 100mm

18 ~ 72

T10 Kanggo jembaré sabuk 25mm

12 ~ 60

Bar standar nganggo gigi (Metric Pitch)

Koleksi

Untu No. 

T2.5 (P = 2.5)

10 ~ 110

T5 (P = 5)

10 ~ 72

T10 (P = 10)

10 ~ 30

Pulley belt Timing "AT" Timing nganggo pilot pilot

Koleksi

Untu No. 

 Koleksi

Untu No. 

ST5 Kanggo sabuk jembaré 10mm

12 ~ 60

ST10 Kanggo sabuk jembaré 25mm

15 ~ 60

ST5 Kanggo sabuk jembaré 16mm

12 ~ 60

ST10 Kanggo sabuk jembaré 32mm

15 ~ 60

ST5 Kanggo sabuk jembaré 25mm

12 ~ 60

ST10 Kanggo sabuk jembaré 50mm

18 ~ 60

ST10 Kanggo sabuk jembaré 16mm

15 ~ 60

Bar sing duwe gigi standar (Metric Pitch "AT")

Koleksi

Untu No. 

ST5 (P = 5)

12 ~ 72

ST10 (P = 10)

15 ~ 75

HTD Pulley belt wektu karo bolong pilot

Koleksi

Untu No. 

 Koleksi

Untu No. 

HTD 3M-06

10 ~ 72

HTD14M-40

28 ~ 216

HTD 3M-09

10 ~ 72

HTD 14M-55

28 ~ 216

HTD 3M-15

10 ~ 72

HTD 14M-85

28 ~ 216

HTD 5M-09

12 ~ 84

HTD 14M-115

28 ~ 216

HTD 5M-15

14 ~ 72

HTD 14M-170

28 ~ 216

HTD 5M-25

12 ~ 72

HTD 20M-115

34 ~ 216

HTD 8M-20

22 ~ 192

HTD 20M-170

34 ~ 216

HTD 8M-30

22 ~ 192

HTD 20M-230

34 ~ 216

HTD 8M-50

22 ~ 192

HTD 20M-290

34 ~ 216

HTD 8M-85

22 ~ 192

HTD 20M-340

34 ~ 216

HTD Standard bar untu

Koleksi

Untu No. 

HTD 3M

9 ~ 72

HTD 5M

12 ~ 72

HTD Timing belt pulleys karo taper bores

Koleksi

Untu No. 

Koleksi

Untu No. 

HTD 8M-20

24 ~ 90

HTD14M-55

28 ~ 216

HTD 8M-30

24 ~ 144

HTD 14M-85

28 ~ 216

HTD 8M-50

28 ~ 192

HTD 14M-115

28 ~ 216

HTD 8M-85

34 ~ 192

HTD 14M-170

38 ~ 216

HTD 14M-40

28 ~ 216

Sing Sampeyan Perlu Diketahui babagan Timing Belt Pulleys

Pulley sabuk wektu minangka jinis katrol tartamtu sing digabung karo kanthong utawa untu sing diameteripun njaba. Ing kene, sampeyan kudu eling yen untu utawa kanthong wektu nggunakake bolongan ing sabuk logam tartamtu.

Elinga, kanthong utawa untu iki sejatine digunakake kanggo wektu sing cukup. Dheweke ora kanggo transmisi listrik. Apa sampeyan pengin entuk informasi luwih lengkap babagan katrol kasebut? Yen mangkono, sampeyan kudu terus nulis postingan iki. 

Pulley Sabuk Wektu Uga Digabungake karo Taper Bores 

Nalika nglumpukake informasi sing cukup babagan sabuk wektu, sampeyan kudu nampa kasunyatan manawa katrol kasebut uga sarat karo bolongan taper. Ora ana sangsi manawa motto utama ing sabuk produksi wektu kanthi taper bores yaiku ngrampungake jinis tugas tartamtu. 

Priksa manawa jinis produk sing bakal dipilih kudu bisa memenuhi syarat sampeyan. Biasane ditemokake yen umume wong ora nate nganggep iki. Mula, dheweke kudu mungkasi perkara sing pancen ora dibutuhake. Dadi, sampeyan luwih disaranake sadurunge nggawe kesepakatan, luwih dhisik kudu mriksa rincian babagan syarat-syarat kasebut. 

Apa Bisa Golek Sabuk Wektu lan Katrol kanggo Didol Online?

Sampeyan bakal milih pilihan kanggo nggunakake pulley sabuk wektu utawa katrol kanthi dhasar taper, sampeyan duwe rong pilihan kanggo blanja online lan offline. Saiki, sampeyan bisa uga bingung manawa kudu blanja tradisional utawa online. Dadi, jawaban sing paling apik kanggo pitakonan iki yaiku online. Ya, blanja internet bisa mbantu sampeyan njajahi pirang-pirang pilihan produk, diskon lan penawaran liyane. 

Dadi, yen sampeyan pengin tuku sabuk wektu, blanja kanthi online bisa dadi tujuan pungkasan. Nanging, pancen sampeyan uga bisa tuku sabuk saka toko tradisional, nanging yen entuk entuk diskon diskon, sampeyan kudu blanja kanthi online. 

Carane Gunakake 

Nalika sampeyan milih milih piranti mekanik, luwih dhisik kudu konfirmasi manawa sampeyan bisa nggunakake kanthi gampang utawa ora. Ya, asring dielingi manawa akeh wong sing ora nimbang-nimbang. Mula, dheweke kudu menehi hasil karo mesin sing bisa uga ora bisa operasi kanthi gampang. Yen sampeyan ora pengin ngatasi kahanan sing ora dikarepake, luwih dhisik kudu sinau babagan cara nggunakake mesin tartamtu. 

Nalika milih piranti sing ramah pangguna, sampeyan kudu ngonfirmasi manawa dimuat karo teknologi inovatif utawa ora. Ya, teknologi minangka pilihan sing mutusake kinerja mesin kasebut. Dadi, yen sampeyan pengin nggawe mesin kanthi performa apik, sampeyan kudu ndeleng liya nanging fungsine. Priksa manawa sabuk wektu sing sampeyan pilih kudu gampang digunakake. Sampeyan kudu ngindhari milih piranti mekanik sing digabung karo teknologi rumit.

Apa Sampeyan Pengin Entuk Deal Paling Apik?

Apa babagan diskon utawa penawaran, sampeyan mesthi kudu blanja kanthi online. Kita ing hzpt.com dikenal nyedhiyakake katrol wektu kanthi kualitas online. Kita yakin bisa mbantu para pelanggan nemokake mesin sing paling migunani kanthi online. 

Apa sampeyan pengin njupuk rincian liyane? Hubungi kita sanalika bisa. Kita bakal seneng mbantu sampeyan. 

Pin Iku on Pinterest

Share This