0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item

Pulley Sabuk Wektu

Timing belt pulleys are used in various applications and are available in a variety of materials. They can be made from steel, aluminum, or plastic. Each material offers a different combination of properties. The environmental conditions in which a timing belt pulley operates also determine its durability. Some environments are too hot or cold for timing belts to work properly. Timing belts and timing pulleys can be made with a variety of profiles, including trapezoidal and hexagonal. Depending on the application, these pulleys are available in metric and inch sizes. As one of the experienced timing belt pulley manufacturers and suppliers, Ever-power provides you with customization order timing belt pulleys to meet your specifications.

Timing belts and pulleys are used in a variety of industrial applications. The trapezoidal pitch timing belt is one of the most commonly used profiles. It is precision manufactured to provide a positive press-fit to the shaft and minimize sprocket wobble. A wide range of timing belt pulleys is available from Ever-power. These timing belt pulleys are also available in metric and inch sizes.

European Standard Timing Pulleys

Koleksi

Untu No.

Koleksi

Untu No. 

Ukuran XL 037

10 ~ 72

H 200

14 ~ 120

L 050

10 ~ 84

H 300

16 ~ 120

L 075

12 ~ 84

XH 200

18 ~ 120

L 100

12 ~ 84

XH 300

18 ~ 120

H 100

14 ~ 120

XH 400

18 ~ 120

H 150

14 ~ 120

Koleksi

Untu No. 

MXL - 0.080 ″

10 ~ 110

XL - 1/5 ″

10 ~ 72

L - 3/8 ″

10 ~ 30

Koleksi

Untu No. 

Koleksi

Untu No. 

L 050

18 ~ 120

H 200

14 ~ 120

L 075

18 ~ 120

H 300

16 ~ 120

L 100

16 ~ 120

XH 200

18 ~ 120

H 100

14 ~ 120

XH 300

18 ~ 120

H 150

14 ~ 120

XH 400

18 ~ 120

Koleksi

Untu No. 

 Koleksi

Untu No. 

T2.5 Kanggo jembaré sabuk 6mm

12 ~ 60

T10 Kanggo jembaré sabuk 32mm

12 ~ 60

T5 Kanggo jembaré sabuk 10mm

10 ~ 60

T10 Kanggo jembaré sabuk 50mm

12 ~ 60

T5 Kanggo jembaré sabuk 16mm

10 ~ 60

T20 Kanggo jembaré sabuk 32mm

18 ~ 72

T5 Kanggo jembaré sabuk 25mm

10 ~ 60

T20 Kanggo jembaré sabuk 50mm

18 ~ 72

T10 Kanggo jembaré sabuk 16mm

12 ~ 60

T20 Kanggo jembaré sabuk 100mm

18 ~ 72

T10 Kanggo jembaré sabuk 25mm

12 ~ 60

Koleksi

Untu No. 

T2.5 (P = 2.5)

10 ~ 110

T5 (P = 5)

10 ~ 72

T10 (P = 10)

10 ~ 30

Koleksi

Untu No. 

 Koleksi

Untu No. 

ST5 Kanggo sabuk jembaré 10mm

12 ~ 60

ST10 Kanggo sabuk jembaré 25mm

15 ~ 60

ST5 Kanggo sabuk jembaré 16mm

12 ~ 60

ST10 Kanggo sabuk jembaré 32mm

15 ~ 60

ST5 Kanggo sabuk jembaré 25mm

12 ~ 60

ST10 Kanggo sabuk jembaré 50mm

18 ~ 60

ST10 Kanggo sabuk jembaré 16mm

15 ~ 60

Koleksi

Untu No. 

ST5 (P = 5)

12 ~ 72

ST10 (P = 10)

15 ~ 75

 

Koleksi

Untu No. 

Koleksi

Untu No. 

HTD 3M-06

10 ~ 72

HTD14M-40

28 ~ 216

HTD 3M-09

10 ~ 72

HTD 14M-55

28 ~ 216

HTD 3M-15

10 ~ 72

HTD 14M-85

28 ~ 216

HTD 5M-09

12 ~ 84

HTD 14M-115

28 ~ 216

HTD 5M-15

14 ~ 72

HTD 14M-170

28 ~ 216

HTD 5M-25

12 ~ 72

HTD 20M-115

34 ~ 216

HTD 8M-20

22 ~ 192

HTD 20M-170

34 ~ 216

HTD 8M-30

22 ~ 192

HTD 20M-230

34 ~ 216

HTD 8M-50

22 ~ 192

HTD 20M-290

34 ~ 216

HTD 8M-85

22 ~ 192

HTD 20M-340

34 ~ 216

Koleksi

Untu No. 

HTD 3M

9 ~ 72

HTD 5M

12 ~ 72

Koleksi

Untu No. 

Koleksi

Untu No. 

HTD 8M-20

24 ~ 90

HTD14M-55

28 ~ 216

HTD 8M-30

24 ~ 144

HTD 14M-85

28 ~ 216

HTD 8M-50

28 ~ 192

HTD 14M-115

28 ~ 216

HTD 8M-85

34 ~ 192

HTD 14M-170

38 ~ 216

HTD 14M-40

28 ~ 216

Koleksi

Untu No. 

Koleksi

Untu No. 

XL 1/5” Pitch H 1/2‘’ Pitch

XL037 Minimum Plain Bore

10 ~ 72

H100 Minimum Plain Bore 14 ~ 28

L 3/8” Pitch

H100 QD Type 14 ~ 120

L050 Minimum Plain Bore

10 ~ 32

H100 Taper Bushed Type

14 ~ 60

L050 QD Type

18 ~ 84

H150 Minimum Plain Bore 14 ~ 26

L050 Taper Bushed Type

18 ~ 60

H150 QD Type 14 ~ 120

L075 Minimum Plain Bore

12 ~ 32

H150 Taper Bushed Type

14 ~ 60

L075 QD Type

18 ~ 84

H200 Minimum Plain Bore 14 ~ 26

L075 Taper Bushed Type

18 ~ 60

H200 QD Type 16 ~ 120

L100 Minimum Plain Bore

14 ~ 32

H200 Taper Bushed Type

16 ~ 60

L100 QD Type

18 ~ 84

H300 Minimum Plain Bore 16

L100 Taper Bushed Type

18 ~ 60

H300 QD Type 22 ~ 120

H300 Taper Bushed Type

18 ~ 60

XH 7/8” Pitch

XH200 Minimum Plain Bore

18 ~ 20

XH300 Minimum Plain Bore 18 ~ 20

XH200 Taper Bushed Type

22 ~ 60

XH300 Taper Bushed Type

22 ~ 60

XH400 QD Type

20 ~ 120

 

Timing Belt Pulleys for Sale

Ana macem-macem jinis timing belt pulleys for sale. Nalika sampeyan bisa nemokake macem-macem jinis timing belt pulleys for sale, sampeyan kudu nimbang lingkungan kang timing belt pulley bakal digunakake. Penting kanggo mriksa komponen kanggo nyandhang lan luh, tumpukan lebu, lan integritas sakabèhé, lan ngawasi tekanan lan suhu lingkungan. Yen aplikasi sampeyan kalebu suhu dhuwur lan lingkungan sing atos, katrol sabuk timing plastik bakal ora apik, lan logam tartamtu bisa corrode. Yen cahya lenga lan gas dadi masalah, unit poliuretan minangka pilihan sing cocog.

Gumantung ing aplikasi, timing belt pulleys for sale bisa saka macem-macem ukuran. Pulleys iki umume dipérang dadi rong tingkat tension beda. Tegangan ngisor dumunung ing poros penggerak, dene katrol tension sing luwih dhuwur nandhang kendur ing gear sing luwih gedhe. Akibate, gear sing luwih gedhe ngasilake gaya gesekan ing gear sing luwih cilik. Padha ditrapake kanggo drive crossbelt, kang ndherek loro shafts podo puteran ing arah ngelawan lan disusun kanggo gawé gesekan ing tengah kontak.

Katrol sabuk wektu digunakake ing macem-macem aplikasi, kalebu mobil, industri, lan kemasan. Pilihan sabuk wektu kanggo aplikasi sampeyan gumantung saka materi, lingkungan operasi, lan syarat ukuran. Nalika sawetara model bisa uga cilik banget kanggo kabutuhan sampeyan, liyane bisa uga gedhe banget kanggo kabutuhan sampeyan. Ing kasus apa wae, priksa manawa maca instruksi kasebut kanthi teliti. Nalika sabuk wektu kanggo didol kasedhiya saka beting, sampeyan uga kudu ngelingi sing kasedhiya ing macem-macem ukuran.

Timing Belt Pulleys Features

  • Accurate transmission, no sliding at work, with a constant transmission ratio.
  • Smooth transmission, with buffering and vibration damping capacity, low noise.
  • High transmission efficiency, up to 0.98, energy-saving effect is obvious.
  • Easy maintenance, no lubrication, low maintenance costs.
  • Large speed ratio range, generally up to 10, the linear speed of up to 50m/s, with a large range of power transmission, up to a few watts to several hundred kilowatts.
  • Can be used for long-distance transmission, the center distance can be more than 10m.
  • Non-polluting, can not allow pollution and work in the harsh environment of the normal workplace.
Pulley Sabuk Wektu

Timing belt pulleys are manufactured from a variety of materials including aluminum, steel, and plastic. Aluminum is lightweight, durable, and corrosion-resistant. It is also resistant to high temperatures. Steel is a more expensive material but is more rigid and offers better strength. It is also resistant to corrosion and has a long service life.
Timing belt pulleys are designed with teeth or pockets along the outside of the pulley body that guarantee the alignment and timing of the various components in the engine. These teeth or pockets do not provide power, but instead, help in the timing process and prevent misalignment of the engine’s valves.

Pulley Sabuk Wektu Uga Digabungake karo Taper Bores

Nalika nerangake ngumpulake informasi sing nyukupi babagan sabuk timing pulley, sampeyan kudu nampa kasunyatan pulleys iki uga dimuat karo bolongan taper. Ora ana sangsi sing motto utama konco Manufaktur timing belt katrol karo taper bores kanggo ngrampungake jinis tartamtu saka tugas liwat iku. 

Priksa manawa jinis produk sing bakal sampeyan pilih kudu cocog karo kabutuhan sampeyan.

Apa Bisa Golek Sabuk Wektu lan Katrol kanggo Didol Online?

Apa sampeyan arep kanggo milih katrol sabuk wektu biasanipun utawa katrol karo bolongan taper, sampeyan duwe rong opsi kanggo pindhah karo IE blanja online lan offline. Saiki, sampeyan bisa uga bingung apa sampeyan kudu pindhah menyang blanja tradisional utawa online. Dadi, jawaban sing paling apik kanggo pitakonan iki yaiku online. Ya, blanja internet bisa mbantu sampeyan njelajah akeh pilihan produk, diskon, lan tawaran liyane. 

Dadi, yen sampeyan pengin tuku katrol timing belt, blanja online bisa dadi tujuan pungkasan. Nanging, bener yen sampeyan uga bisa tuku katrol sabuk timer saka toko tradisional, nanging nalika entuk keuntungan diskon, sampeyan kudu blanja online.

Carane Gunakake Timing Belts lan Pulleys?

Nalika sampeyan milih milih piranti mekanik, luwih dhisik kudu konfirmasi manawa sampeyan bisa nggunakake kanthi gampang utawa ora. Ya, asring dielingi manawa akeh wong sing ora nimbang-nimbang. Mula, dheweke kudu menehi hasil karo mesin sing bisa uga ora bisa operasi kanthi gampang. Yen sampeyan ora pengin ngatasi kahanan sing ora dikarepake, luwih dhisik kudu sinau babagan cara nggunakake mesin tartamtu. 

Nalika milih piranti sing ramah pangguna, sampeyan kudu ngonfirmasi manawa dimuat karo teknologi inovatif utawa ora. Ya, teknologi minangka pilihan sing mutusake kinerja mesin kasebut. Dadi, yen sampeyan pengin nggawe mesin kanthi performa apik, sampeyan kudu ndeleng liya nanging fungsine. Priksa manawa sabuk wektu sing sampeyan pilih kudu gampang digunakake. Sampeyan kudu ngindhari milih piranti mekanik sing digabung karo teknologi rumit.

Whether it is about availing discount or offer, you would always need to go with online shopping. We at hzpt.com are known for providing high-quality timing pulleys online. We believe in helping our customers find the most useful machinery online. 

Do you want to grab more details? Kindly do hubungi kita as soon as possible. We will be happy to help you.