0086-571-88220653 hzpt@hzpt.com
0 Item
Katrol Sabuk V ep katrol 1

 Produsen Katrol V-Sabuk

Hangzhou Ever-power Transmission Co., Ltd. minangka perusahaan profesional sing ngasilake bagean transmisi tenaga mekanik. Perusahaan fokus ing produksi lan penjualan katrol lengan kerucut standar Eropa, lengan kerucut TB, katrol lengan kerucut Standar Amerika, lengan kerucut QD, katrol multi wedge tipe lengan kerucut, katrol standar nasional, poros kipas, lan bagian transmisi. Output taunan luwih saka 500000 pulleys lan 200000 conical lengen klambi. Nilai output taunan luwih saka 30 yuta. 

V Sabuk Pulleys ep PULLEY PRODUSEN
V Belt Pulleys ep pabrik PULEY 3

Kita bisa ngolah kabeh aksesoris mekanik miturut kabutuhan pelanggan, kalebu aksesoris non-standar. Siklus pangolahan bagean iki cendhak, lan produk didol ing saindenging jagad lan ing luar negeri. Sistem manajemen fleksibel perusahaan, sistem manajemen kualitas sing sampurna, peralatan pangolahan sing tepat lan apik, teknologi produksi sing maju lan cukup, lan pengawasan sing ketat saben proses mesthekake yen kualitas saben produk nyukupi syarat gambar lan promosi produk sing maju lan berkualitas menyang pasar. . Rega produk kita cukup, lan kita nyedhiyakake layanan siji-mandeg. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo nelpon kanggo rembugan lan rembugan bisnis!

V Sabuk Pulleys ep struktur Pulley
V Belt Pulleys ep Pulley bore 1

 Jinis bolong: bore pilot, bore rampung, bore taper, bore kanggo bushing QD.

  Werna lumahing: Oksida ireng, fosfat, dicet, piring Seng, utawa pasif.

  Material: 5C, wesi tuang, wesi ulet, GG25, GGG40, nilon, aluminium, lsp.

  pengawasan: Tes keseimbangan dinamis & imbangan statis kasedhiya kanthi desain standar lan Sistem Mesin CNC sing dilengkapi kanthi apik.

  Digawe miturut gambar lan / utawa conto, pitakon OEM disambut.

Katrol V-Sabuk Standar Eropa 

Simbol bagean silang WP b t e f DP Sudut a° g((mm)
SPZ 8.5 2.0 11.0 + 0.6 12 ± 0.3 8.0 ± 0.6 ≤80 34 ± 1 9.7
> 80 38 ± 1
SPA 11.0 2.8 13.8 + 0.6 15 ± 0.3 10.0 ± 0.6 ≤118 34 ± 1 12.7
> 118 38 ± 1
SPB 14.0 3.5 17.5 + 0.6 19 ± 0.4 12.5 ± 0.8 ≤190 34 ± 1 16.3
> 190 38 ± 1
SPC 19.0 4.8 23.8 + 0.6 25.5 ± 0.5 17.0 ± 0.1 ≤315 34 ± 1 22
> 315 38 ± 1
V Sabuk Pulleys ep ukuran pulley

SPA SPB lan SPC SPZ minangka model sing beda ing katrol standar Eropa. Yen ora diukur nganggo caliper utawa tape, ora bisa dibedakake kanthi mripat langsung. Alesane langsung. Bentenipun paling tithik. Diwilang ing millimeters. Sampeyan bisa ndeleng tabel iki,
Where e nggantosi jarak alur, lan jarak alur lan nomer grooves bebarengan punika kekandelan saka pulley. Parameter iki penting ing produksi supaya produsen bakal ngomong babagan iki. Jarak alur spa lan SPZ pulleys padha. SPA punika 15mm, plus utawa minus 0.3mm, nalika SPZ punika 12mm, plus utawa minus 0.3mm, karo prabédan 3 mm. Dikira sawetara profesional bisa ndeleng prabédan tanpa panguasa.

 

Klik tombol biru ing ngisor iki kanggo ngubungake katrol sing cocog.

▍ Katrol V-belt Standar Eropa Kanthi Bushes Taper

SPZ katrol

Groove

sawetara jinis

1

50 ~ 500

2

50 ~ 630

3

63 ~ 630

4

80 ~ 630

5

85 ~ 630

6

100 ~ 630

8

140 ~ 630

SPA katrol

Groove

sawetara jinis

1

63 ~ 630

2

63 ~ 800

3

71 ~ 900

4

90 ~ 900

5

100 ~ 900

6

100 ~ 900

SPB katrol

Groove

sawetara jinis

1

100 ~ 315

2

100 ~ 800

3

100 ~ 1250

4

125 ~ 1250

5

125 ~ 1250

6

140 ~ 1250

8

170 ~ 1250

10

224 ~ 1000

SPC katrol

Groove

sawetara jinis

3

200 ~ 1250

4

200 ~ 1250

5

200 ~ 1250

6

200 ~ 1250

8

200 ~ 1250

V Belt Pulleys ep 1. spa pulley 1

Sabuk Pulleys kanggo Taper Bushings: SPZ, SPA, SPB, SPC; nganti 10 grooves

V Belt Pulleys Flat Belt Pulleys kanggo Taper Bushes

Katrol Sabuk Datar / Katrol Sabuk Konveyor

V Sabuk Pulley Sabuk sheaves

Sheaves kanggo sabuk 3L, 4L, A, 5L lan B

Pulley Sabuk V Pulley Luwes sing bisa disetel

Luwes Speed ​​V-sabuk Pulleys / Variabel Speed ​​Pulleys

▍Katrol V-Sabuk Standar Eropa karo Solid Hub

SPZ

Groove

sawetara jinis

1

45 ~ 355

2

45 ~ 400

3

45 ~ 400

SPA

Groove

sawetara jinis

1

40 ~ 560

2

40 ~ 630

3

56 ~ 630

4

63 ~ 630

5

63 ~ 630

SPB

Groove

sawetara jinis

1

56 ~ 630

2

56 ~ 630

3

56 ~ 630

4

80 ~ 630

5

80 ~ 630

6

100 ~ 630

SPC

Groove

sawetara jinis

1

100 ~ 315

2

130 ~ 450

3

140 ~ 630

4

150 ~ 630

5

180 ~ 630

6

180 ~ 630

▍ Katrol V-belt Kacepetan sing bisa diatur Prebored lan kanggo Bushes Taper

Koleksi

Profile

5VS092-1

10X6 SPZ

5VS093-1

10X6 13X8

5VS108-1

10X6 13X8 SPZ SPA

5VS120-1

10X6 13X8 SPZ SPA

5VS138-1

10X6 13X8 SPZ SPA

5VS159-1

10X8 SPA

5VS180-1

10X8 17X11 SPA SPB

5VS120-2

10X6 13 X8 SPZ SPA

5VS138-2

10X6 13 X8 SPZ SPA

5VS159-2

13X8 SPA

5VS180-2

13X8 17X11 SPA SPB

5VS200-2

13X8 17X11 SPA SPB

5VS250-2

13X8 17X11 SPA SPB SPC

American Standard V-sabuk Pulleys

AK/AKH seri sheaves

  • AK kanggo "4L" utawa "A" Sabuk
  • AKH kanggo "4L" utawa "A" Sabuk

BK/BKH seri sheaves

  • BK kanggo "4L / 5L" utawa "A / B" Sabuk
  • BKH kanggo "4L / 5L" utawa "A / B" Sabuk

TA/TB/TC seri sheaves

  • TA karo STB bushing kanggo "A" Sabuk
  • TB karo bushing STB

  • TC karo STB bushing kanggo "C" Sabuk

B seri sheaves

  • B karo STB bushing kanggo "A / B" Sabuk
  • B karo bushing TB
  • B karo QD bushing kanggo "A / B" Sabuk

Seri C sheaves

  • C karo bushing STB
  • C karo bushing TB

  • C karo QD bushing kanggo "C" Sabuk

D seri sheaves

  • D karo bushing TB
  • D karo QD bushing kanggo "D" Sabuk

3V seri sheaves

  • 3V karo bushing STB
  • 3V karo bushing TB

  • 3V karo QD bushing

5V seri sheaves

  • 5V karo bushing STB
  • 5V karo bushing TB

  • 5V karo QD bushing

8V seri sheaves

  • 8V karo bushing TB

  • 8V karo QD bushing

  • Poly-V-sheaves

  • Variabel Speed ​​Sheaves

  • Split Taper Bushings

  • QD Bushings

  • Bush Bushings

Carane nginstal Pulley?

  1. Priksa alur katrol kanggo mesthekake yen ora ana catu utawa sudhut sing cetha lan kabeh dimensi cocog karo standar;
  2. Ngresiki lumahing kabeh komponen, kayata bolongan hub, lengen klambi taper, bolongan bolt, etc. Pasang conthong menyang pulley supaya kabeh bolongan meneng didadekake siji.
  3.  Aplikasi lenga ing meneng (TB 1008-tb 3030) lan thread (TB 3525-tb 5050) lan meneng menyang bolongan soyo tambah, nanging ora ngencengi kanggo sementara.
  4. Ngresiki lumahing poros transmisi, push pulley karo lengen klambi taper dipasang menyang posisi predetermined ing batang, lan mriksa apa katrol V-sabuk wis didadekake siji.
  5. Nalika keyway digunakake, kudu dilebokake ing hub poros dhisik, lan kudu ana toleransi tartamtu antarane keyway lan hub bolongan.
  6. Gunakake kunci hexagon sing cocog karo standar din911 kanggo ngencengi bolts saben bolongan dipasang kanthi gantian, mboko sithik, lan roto-roto nganti torsi sing ditampilake ing tabel ing ngisor iki tekan.
  7. Sawise operasi cendhak (0.5 nganti 1 jam), priksa torsi pengencang bolt, lan kenceng maneh yen perlu.
  8. Isi bolongan nyambungake bolongan karo pelumas kanggo nyegah prakara asing mlebu.

Jinis V Belt Pulleys for Sale

Ana akeh jinis iki V-sabuk katrol for sale, lan saben jinis diprodhuksi kanggo standar. Nalika sampeyan tuku katrol sabuk av, sampeyan bisa milih saka desain alur siji utawa dual. Gumantung ing kabutuhan, sampeyan bisa milih saka telung kanggo model rolas-inch.

V-belt pulleys umume teka karo siji utawa loro grooves. Sing pisanan diarani gaya "amplop" amarga nduweni tutup kain. Katrol jinis iki bakal luwih tahan kanggo lenga lan suhu sing ekstrem, lan bisa uga minangka kopling gesekan nalika wiwitan. Jinis liyane, sing disebut "pinggiran mentah," ora duwe tutup lan luwih hemat energi, ngidini sampeyan milih katrol diameter sing luwih cilik. Iku uga bakal bisa kanggo tahan aplikasi dhuwur-powered, menehi umur maneh.

v-sabuk pindho sisi uga kasedhiya. v-sabuk pindho sisi digunakake ing aplikasi sing mbutuhake kemampuan bend mbalikke. Yen sampeyan butuh katrol sabuk V sing luwih gedhe, sampeyan uga bisa entuk sing kaping pindho. Desain sisi pindho minangka pilihan populer kanggo motor tugas abot. Sabuk v pindho sisi menehi lumahing Gamelan lan wis tilas cilik saka desain siji-sisi.

Nuduhake asil 1-60 saka 143

Babagan V Belt Pulley Manufaktur — HZPT

Apa sampeyan are looking for pulleys, sheaves utawa taper pulleys, sampeyan pengin pindhah karo pilihan tengen. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu ngunjungi pabrikan sing bisa mbantu njelajah macem-macem piranti. Nalika sampeyan arep kanggo milih paling V-sabuk katrol, sampeyan kudu tekan Produsèn experienced. Ora ana sangsi manawa pabrikan katrol sing tepat bisa mbantu sampeyan nemokake piranti sing paling dikarepake.

Amarga macem-macem industri teka kanthi macem-macem jinis syarat, mula kudu diwenehi mesin sing cocog. Iki alesan utama kok manufaktur katrol nyedhiyani macem-macem jinis pulleys saka V taper kanggo taper bushes pulleys.
Yen sampeyan are looking for awet V taper pulleys, pisanan sampeyan kudu musataken ing kualitas. Iki tegese sampeyan kudu milih produk sing kudu digawe saka bahan berkualitas. Mula, sampeyan kudu milih pabrikan katrol sing bener sing nggunakake bahan sing paling apik nalika nggawe macem-macem jinis katrol. Kualitas minangka fitur sing jelas sing nemtokake daya tahan sakabèhé, fungsi lan kinerja mesin.

Sapa sing Bisa Mbantu Milih Produk Berkinerja Tinggi? Iki mesthi dadi pitakonan penting sing bisa mbantu sampeyan mungkasi produk sing paling apik. Jawaban paling apik kanggo pitakonan iki yaiku hzpt.com. We iku salah siji sing paling prodhusèn katrol lan supplier sing bisa mbantu unveil koleksi amba saka macem-macem jinis v pulleys.

Dadi, kok ngenteni? Sampeyan kudu hubungi tim dhukungan pelanggan. Kita bakal seneng mbantu! Bebas bae kanggo hubungi kita!

 

Pulley Belt Flat kanggo grumbul taper Rentang: 63 ~ 630

ASA 3V, 5V, 8V Sheaves kanggo grumbul lancip

ASA 3V, 5V, 8V Sheaves kanggo semir taper "QD"

ASA 3V, 5V, 8V Sheaves kanggo busana taper "Split"

ASA 3V, 5V, 8V Sheaves kanggo sabuk 3L, 4L, A, 5L & B