0086-571-88220973 / 88220971 [email dilindhungi]
0 Item

Pulley Sabuk V

Pulley sabuk V sing diajokake dening EVER-POWER ing katalog iki kabeh diproduksi miturut norma ISO 4183 lan DIN 2211. Bahan sing digunakake kanggo pambangunan pulley kasebut yaiku wesi wesi GG25 lan sawise mesin kabeh katrol lagi aktif PHOSPHATED. Saben katrol kanthi ketat BALIK DINAMIK kanthi alat mesin balancing dinamis presisi tinggi. Volume sing ora seimbang bakal didandani kanthi akurat.

Saben katrol bisa digunakake kanthi aman lan andal.

Pulley V Sabuk V Pulley
Pulley V Sabuk V Taper Kunci katrol

V Taper Lock katrol

V Belt Pulleys Flat Belt Pulleys kanggo Taper Bushes

Pulley Sabuk Flat kanggo Taper Bushes

Pulley Sabuk V Pulley Luwes sing bisa disetel

Pulley Taper sing bisa disetel

V Sabuk Pulley Sabuk sheaves

Sheaves kanggo sabuk 3L, 4L, A, 5L lan B

Pulley V-Belt kanggo bushes taper

SPZ 

Groove 

sawetara jinis 

1 

50 ~ 500 

2 

50 ~ 630 

3 

63 ~ 630 

4 

80 ~ 630 

5 

85 ~ 630 

6 

100 ~ 630 

8 

140 ~ 630 

SPA

Groove

sawetara jinis

1

63 ~ 630

2

63 ~ 800

3

71 ~ 900

4

90 ~ 900

5

100 ~ 900

6

100 ~ 900

SPB

Groove

sawetara jinis

1

100 ~ 315

2

100 ~ 800

3

100 ~ 1250

4

125 ~ 1250

5

125 ~ 1250

6

140 ~ 1250

8

170 ~ 1250

10

224 ~ 1000

 

SPC

Groove

sawetara jinis

3

200 ~ 1250

4

200 ~ 1250

5

200 ~ 1250

6

200 ~ 1250

8

200 ~ 1250

 

Pulley sabuk V kanthi hub padhet

SPZ

Groove

sawetara jinis

1

45 ~ 355

2

45 ~ 400

3

45 ~ 400

SPA

Groove

sawetara jinis

1

40 ~ 560

2

40 ~ 630

3

56 ~ 630

4

63 ~ 630

5

63 ~ 630

SPB

Groove

sawetara jinis

1

56 ~ 630

2

56 ~ 630

3

56 ~ 630

4

80 ~ 630

5

80 ~ 630

6

100 ~ 630

SPC

Groove

sawetara jinis

1

100 ~ 315

2

130 ~ 450

3

140 ~ 630

4

150 ~ 630

5

180 ~ 630

6

180 ~ 630

Pulley sabuk Kecepatan sing bisa disetel sadurunge lan kanggo bushes lancip

Koleksi

Profile

5VS092-1

10X6 SPZ

5VS093-1

10X6 13X8

5VS108-1

10X6 13X8 SPZ SPA

5VS120-1

10X6 13X8 SPZ SPA

5VS138-1

10X6 13X8 SPZ SPA

5VS159-1

10X8 SPA

5VS180-1

10X8 17X11 SPA SPB

5VS120-2

10X6 13 X8 SPZ SPA

5VS138-2

10X6 13 X8 SPZ SPA

5VS159-2

13X8 SPA

5VS180-2

13X8 17X11 SPA SPB

5VS200-2

13X8 17X11 SPA SPB

5VS250-2

13X8 17X11 SPA SPB SPC

V belt pulley minangka piranti sing ngirimake kekuwatan antarane poros diwenehi kanthi nggunakake sabuk v. Saiki, sampeyan bisa uga bingung babagan sabuk V kasebut. Sejatine, iki minangka bagean penting ing mesin kasebut. Moto utama nggunakake V belt pulley yaiku nggunakake transmisi daya kanthi cepet kanthi gampang.

Ana macem-macem jinis pilihan sing kasedhiya kanggo milih katrol. Dadi, sampeyan bisa uga bingung arep milih. Dadi, ayo sinau babagan carane bisa milih sing bener. 

Ngerti babagan Produsen Pulley Sabuk V Top 

Apa sampeyan nggoleki katrol, sheaves utawa pulley taper, sampeyan pengin milih opsi sing bener. Kanggo iki, sampeyan kudu ngunjungi pabrikan sing bisa mbantu njelajah macem-macem piranti. Yen sampeyan milih milih produk sing paling apik, sampeyan kudu ngerti babagan pabrikan sing bener. Ora ana sangsi manawa pabrikan sing bener bisa mbantu sampeyan nemokake piranti sing paling dikarepake. 

Salah sawijining cara paling apik kanggo ngirit dhuwit kanthi online yaiku mbandhingake penawaran ing macem-macem pabrikan. Dadi, nalika arep tuku produk kanthi online, luwih dhisik kudu liwat macem-macem pabrikan kanthi online. Kanthi ngliwati macem-macem pabrikan, sampeyan bisa ngerti babagan tawaran sing kasedhiya.

Apa bisa nyukupi saratku?

Amarga macem-macem industri duwe macem-macem jinis persyaratan, mula kudu padha diwenehi mesin. Iki minangka alasan utama kenapa pabrikan paling dhuwur nyedhiyakake macem-macem jinis katrol saka taper V nganti pulley. Saiki sampeyan gumantung apa sampeyan pengin nggunakake jinis mesin tartamtu utawa ora.

Kasunyatan manawa sampeyan mesthi milih mesin sing bisa nyukupi kabutuhan tartamtu. Sampeyan ora seneng milih piranti sing pancen ora dibutuhake. Dadi, sadurunge milih mesin, luwih dhisik kudu evaluasi syarat sampeyan. Sampeyan luwih dhisik kudu konfirmasi manawa piranti sing dipilih bisa ngisi sarat tartamtu utawa ora. 

Panganggone Bahan Kualitas 

Yen sampeyan nggoleki katrol taper V tahan lama, luwih dhisik kudu fokus ing kualitas. Iku tegese sampeyan kudu milih produk sing kudu digawe saka bahan sing berkualitas. Yen sampeyan ora nggatekake titik penting iki, sampeyan kudu menehi hasil karo kualitas produk sing ora standar. Temenan, sampeyan ora bakal milih kualitas produk sing baku.

Mula, sampeyan kudu milih pabrikan sing pas sing nggunakake bahan kualitas paling apik nalika nggawe katrol kanthi macem-macem jinis. Kualitas minangka fitur sing jelas sing bisa nemtokake kekiatan, fungsi lan kinerja mesin kanthi umum. 

Sapa sing Bisa Mbantu Sampeyan Milih Produk Top?

Iki mesthine minangka pitakon penting sing bisa mbantu sampeyan mungkasi produk sing paling apik. Wangsulan sing paling apik kanggo pitakonan iki yaiku hzpt.com. Iki minangka platform paling apik sing bisa mbantu mbukak koleksi macem-macem jinis mesin kanthi online. 

Dadi, napa sampeyan ngenteni? Sampeyan kudu ngubungi tim dhukungan pelanggan. Kita bakal seneng nulungi!

Pulley Belt Flat kanggo grumbul taper Rentang: 63 ~ 630

ASA 3V, 5V, 8V Sheaves kanggo grumbul lancip

ASA 3V, 5V, 8V Sheaves kanggo bushes taper "QD"

ASA 3V, 5V, 8V Sheaves kanggo "Split" taper bushes

ASA 3V, 5V, 8V Sheaves kanggo sabuk 3L, 4L, A, 5L & B

Pin Iku on Pinterest

Share This